THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

30.7.2011

Pikakuulumiset

Kauhea kesäflunssa päällä :-( Onko muita kesälenssun saaneita?
Tällä hetkellä olen töissä (ja oikeasti - niistän pian aivotkin ulos... ) ja naamassa jonkin sortin illanistujaismeikki. Töitten jälkeen siis hieman maistelemaan. Ja joo, ei oo hyvä idea näin nuhaisena, mutta no can do kun kerran luvattiin muutama mulle ostaa! :-D

Saatte tyytyä jälleen webcam kuviin...

HYI kun mun käsi näyttää isolta! :D Ja ilme on aika jees.. Tässä kuvassa tahtoo sanoa, että huulet väritetty huultenrajauskynällä (Yves Rocher, 008 naturel) sekä huulikiiltoa (models own, "ballet pink")
Sekä silmillä Yves Rocherin vihreää jumbokynää ja mustaa luomiväriä. Jumbokynä on omaan silmään ainakin ihan sinivihreä, ja näissä webcam kuvissa aivan sininen.. hmph.


Jep, ei voi muuta sanoa kuin että aika malli mä oon. :D Hyvä poseeraamaan ja silleen..

27.7.2011

Bensaa suonissa ja nudea huulilla

Mulla on kauhea autokuume. Äh. Rahaa ei ole yhtään, ja haaveena olisi että viimeistään syksyllä joku auto. Vaikka edes joku romu.. Tai vaikka uudenkarhea Audi..



Tai uutuuttaan kiiltelevä bmw....


Tai josko sitten isolle naiselle iso, ihana maasturi...


Myös Land Cruiser olisi rakastettava...


Mutta näillä näkymin tulevaisuuden auto näyttää tältä...

Tai tältä...


Kyllä. Olen katkera kaikille (rikkaille) jotka saa ostettua auton tuosta noin vaan. :--( Vaikka raha ei tuo onnea, niin se helpottaisi kummasti... Myös vuokranmaksun ja laskujen suhteen! Samperi soikoon, kun Matti on kukkarossa.. Onneksi ei oo Merviä sängyssä... hih hih. :D
Kuvat Googlesta.

Mutta se siitä purkauksesta, nyt meikkailun ihmeelliseen maailmaan! :--) Seuraava on jostain tuolta arkistoista, koska tämän päivän meikeistä en ole saanut hyvää kuvaa ja muita en edes ole jaksanut viimepäivinä kuvata..



Ilme <3 Silmä vähä vuoti. :--)

Mä tykkäsin tästä meikistä. Vahva, mutta silti värikäs. :--)


Ai niin! Viimepostauksessa kerroin Seppälän löydöstäni.. No, tutkin varastojani niin olihan mulla toinenkin models own! Aikoinaan maksanut pari euroa. :-) Nude, nätti väri.. Saatte taas webcam kuvaa, koska en löydä kameran johtoa että saisin kuvat koneelle..






Lumenen huulipuna "600, Time to say goodbye" + models own huulikiilto "ballet pink" = <3
Huulipuna on huulilla kevyen pinkihtävä, vaikka väri itsessään näyttää punertavan ruskealta pienellä kultaisella shimmerillä. Models ownin huulikiilto on myös hieman pinkihtävä, aika nude, myös kultaisella shimmerillä. Namskis! Loistavaa.

Tälläistä tällä kertaa. :-) Jos sitä nyt lähtisi siivoamaan vessoja ja lähteviä mökkejä...

25.7.2011

Pakko hehkuttaa

.. Nimittäin, kävin Seppälässä hakemassa hätä-meikkivoidetta. No, löysin sen, eikä se ole mikään loistotuote.. MUTTA!, mukaan lähti myös eurolla models own "red hot"- huulikiilto. Kirkkaanpunainen, ja ai että rakastuin Levittyy ihan ok, eikä pysyvyyskään järin loistava, mutta väri on aivan perfecto ♥  Ja haiseekin ihan hyvälle. Vaikka se ei varmaan ole olennainen asia..? :--D

Webkamera hieman vääristää kuvia... :-)


 Joo, oon poseerauksen ammattilainen...:D

Kuulumisia

Heipsunkeipsun! Ajattelin postata nyt hiukka kuulumisiani, kun kyselyssäkin minkä pidin, tahdottiin omia kuulumisia. :-) Sivupalkissa olleessa kyselyssä yllätyin vastauksista.. Eniten tahdotaan omia kuulumisia, hyvänä kakkosena taas tuotearvosteluja. Tässä koko lista..

1. Omasta päivästä kertovia juttuja (4 ääntä, 66 %)
2. Tuotearvosteluja (3 ääntä, 50 % )
3. Tutorialeja ( 2 ääntä, 33 % )
4. Päivämeikkejä ( 1 ääni, 16 % )
5. Muuta, mitä? ( 1 ääni, 16 % ) Mutta ei ole kerrottu, että mitä muuta ;D
ja nollapisteille jäi erikoisemmat meikit.. :-(

Täytyy sanoa, että mä oikeasti yllätyin tuloksista. Odotin erikoisempien meikkien tai päivämeikkien nousevan ykkössijalle, mutta ei. Tutorialeja saatte kyllä odottaa, niissä olen huono. :--D Nimim. kokeiltu on...

Älkää säikähtäkö tuota uutta tummaa ulkonäköä, koin vaan tumman enemmän omakseni kuin sen vaalean, vaikka se olikin varmaan selvempi/nätimpi. :-)



Mutta, olen töissä leirintäalueella. Kuvassa näkyvä hökkeli on huoltorakennus, siitä löytyy avokeittiö, siivouskaappi, miesten ja naisten WCt ja suihkut. :-) Täällä on kiva tehdä postauksia, tosiaan nyt kun ei ole kiire kun asukkaita ei ole kuin muutama at the moment.
Ja leiskasta puheenollen, olin tuossa äsken siivoamassa parit mökit mistä on asukkaat lähteneet.. Ja jälleen kerran yhden mökin edessä (siinä  "portaalla" ennen terassia) oli jukelittomasti hämähäkkejä! Hyi_hyi_ja_hyi.
Ja tietysti näille ällötyksille oli jatkoa avokeittiössä, nimittäin kuollut lintu.. Ällöttävää. Pelkään molempia aivan sikana. Röh. :-| Onneksi pikkuveli oli just tulossa uimaan kaverinsa kanssa tänne, niin veikka sai sitten heittää sen roskiin..

Mitäs muuta.. Kesä on pian ohitse, eikä mulla ole mitään varmaa jatkosuunnitelmaa. En päässyt kouluun, johon hain (Lapuan Kristillinen opisto) ja nyt en tiedä, menisinkö töihin vai Paukun Pajalle vaiko röhnöttäisi vaan sohvalla.. Ja viimeistä vaihtoehtoa ei oteta huomioon. 

Asiasta kukkaruukkuun, tahtoisin hommata Nekulle kaverin, kun se joutuu olemaan vähän väliä yksin kämpillä. :-( En oo vaan saanut aikaiseksi lähdettyä katselemaan kaupan seiniltä ilmoituksia..

Nekku on kova poseeraamaan, ja kiusaamaan mua kun meikkaan/oon koneella. Mitään en saa tehdä rauhassa. :-( Mutta on se vaan suloinen! Eiköstä vaan?:-)




Ei muuta tällä kertaa. En keksi enempää kerrottavaa, muuta kuin että väsy on. :D

19.7.2011

There is no such thing as too much cosmetics.

Nyt pystyn julkaista ne kuvat mitä on ollut jo pitkän aikaa suunnitelmissa! Muistatteko, kun kerroin että serkku lähetti 5.18 kg meikkiä? Nyt oon saanu kuvat koneelle :)




    

 Koko keittiönpöytä aivan täynnä meikkejä! Huhhuu :--)

Any case, tässä tulee jumalatoon määrä kuvia, kun en jaksa kirjoittaa. ;D


w7 kiss me "lip blumping"






Eikä muuten meinannut lähteä kirveelläkään tuolta ylempää! >:(
Muuten kyllä.. huoh.

I'm in l♥ve! Yves Rocherin minihuulikiilto.


Äiskän kulta ♥



Viimepäivät mennyt aika lailla vihreissä meiningeissä, paitsi pikkuveikan rippijuhlissa oli valkomusta meikki ripauksella punaista. :-)





Siinä. Kysyä saa jos on kysyttävää (:

One lovely blog award, TOP 10 & vähän arvostelua

Sain Glitz&Glamin Minnalta One Lovely Blog Awardin, josta olen yllättynyt ja iloinen! Kiitoksia ♥!
Kannattaa kurkata hänen blogiinsa, aivan loistava ja täynnä kaikkea kivaa. :-) Minna myös haastoi mut valitsemaan 10 parasta kosmetiikkatuotetta(Top 10 Award) jota en ole vielä aikaiseksi saanut tehtyä.. Mutta jospa tänään!


Säännöt ovat seuraavat:

1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.
2. Jaa palkinto 10 seuraavalle blogille.
3. Ilmoita palkinnon saajille palkinnosta.


Ja nyt blogit joille itse haluan antaa One lovely blog awardin. Annan sen sellaisille, joita itse luen päivittäin (ja oikeastaan parikin kertaa..) ja tykkään hirveästi. :-) Kaikille en voinut antaa tätä, mutta niille, jotka jäivät ilman, lähetän lentohaleja!

1. Karkkipäivä
2.  Killer Colours
3. Ostolakossa
4. .Sensaisti.
5. Charming Nails
6. Piece Of Panda
7. Lazy Dynamite
8. Meikki Monsterin Maailma
9. Makeup your Jangsara
10. I LOVE makeup


Sitten seuraavaan asiaan, eli TOP 10 Awardiin.








Juttu menee näin:

  1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä
  2. Laita TOP 10 Award logo blogiisi
  3. Listaa TOP 10 kosmetiikkasi
  4. Haasta sen jälkeen 10 bloggaajaa tekemään sama ja kerro siitä heille

And here it goes...

1. LaFemme Essential beauty kit (luomivärejä+poskipunia)
2. CUK puuteri
3. W7 Autumn eyes multi kit (luomivärejä)
4. Maybelline NY The colossal volum' express mascara "Cat eyes"
5. Pink Cookie Love forever hajuvesi
6. Gliss Hair repair color protect
7. Yves Rocher kiiltoa antava pikanaamio
8. Iseree puhdistusmaito
9. Yves Rocher kultainen jumbokynä
10. Yves Rocher mansikka-minihuulikiilto

Tuossa eivät todellakaan ole kaikki suosikkini, mutta edes osa! Ja haastelen seuraavia blogeja, samalla periaatteella kuin äskeisessä :)

1. My Make-Up Steps.
2. Kosmetiikkafriikin päiväkirja
3. Meikkileikkejä
4.Pumpulipupu
5.35 kiloa kosmetiikkaa
6. My makeup, my rules

Äh, sori. En jaksanut haastella ton enempää. Sorisorisori. :<
Mutta kun Yves Rocherista tuli puhe, palataanpas edelliseen tilaukseeni.. Enkä joutunut pettymään! :-)

Mansikka-minihuulikiilto tuo tosi paljon kiiltoa ja on todella herkun näköinen. Pysyvyys ei ole parasta luokkaa mutta pärjää sillä jonkin aikaa. Miinusta tulee putilon pienestä koosta, se on jo pian loppu kun oon sitä käyttänyt varmaan joka päivä. Ja tuoksukin on aika namu :-)

Hajuvesi haisi ekalla nuuhkaisulla hieman hassulle, mutta lämpenin sille jo toisella nuuhkaisukerralla. Se soveltuu lähinnä illaksi, se on aistikas, voimakas ja hedelmäinen sekä jotenkin eroottinen :D Hajuvesi ei ole suihkutettavaa mallia, vaan sitä "taputtelu"mallia. Kastetaan vähän sormiin ja taputellaan kaulaan/korvan taa/ranteisiin/mihinkä tahtoo. :-)

Tehovoide epätasaisuuksia vastaan haisee kirpeälle ja tuoreelle. Vai voiko mikään muu kuin ruoka haista tuoreelle? :-D Reilun viikon oon sitä käyttänyt aamuin illoin, enkä kyllä oo huomannu mitään muutosta ihossa. Se kuivuu todella nopeasti iholle ja on riittoisaa. :-)

Taidanpa tehdä toisenkin postauksen, siihen tulee meikkileikkejä~

formspring.me

Ask me anything http://formspring.me/snanuu

9.7.2011

Ostoshuumaa

Vaikka en tarvitsisi, lähti mukaan Keskisiltä uusia meikkejä... Vannon, yritin kiertää meikkihyllyt kaukaa mutta en pystynyt. :( Ostoskoriin lähti

~ LaFemme Glitter Eyeshadow
~ W7 Autumn Eyes Multi Kit
~ W7 "Kiss me" Lip Plumbing
~ CUK puuteri

~ MNY Maybelline NY My Blush
~ Freeman kasvonaamio ( mansikka + suklaa )

~ Freeman kasvojen kuorinta-aine ( aprikoosi )
~ Pink Cookie "Love forever" hajuvesi
~ Cracked Effect ( musta ja valkoinen )

~ Lifetime Bikini & Eyebrow razor ( bikini ja kulmakarva "leikkuri" )
~  3 elokuvaa ( Häjyt, Pelimiehen painajainen & Amor yllättää )
~ Karkkia <3 + muuta ruokaa


Nekku ihmettelee että mitä se äiskä oikein touhuaa...



LaFemme Glitter Eyeshadow


W7 Autumn Eyes Multi Kit

MNY Maybelline NY My Blush
Oikeasti hohtaa hieman, mutta en saanut vangittua kameraan sitä. :(

Hyvä vaihtoehto nyppimistä karsastavalle! Esim. mulle, kun en siedä yhtään nyppimistä. Aijaijai. :(

Okei. No. Pink Cookien hajuvesi on rakkautta, oon omistanut sen ennenkin, samoin CUK puuteri on sellanen perushyvä. MNY My Blush on kivaisa, sillä saa pientä hehkua poskiin. LaFemmen glitteriluomivärit ovat yllättävän hyviä, väriä tulee ja glitteriä myös. W7 Autumn Eyes = <3. Väriä tulee hyvin ja pysyy luomilla. Piti sitten hieman innostua.. Lopputuloksena seuraavaa!



W7 Autumn Eyes + hieman LaFemmen Glitter eyeshadowia.. Ja joku ihme mötkylä :D


Tässä pelkkää W7, niitä harmaita/hopeita.





JA NYT, arvoisat lukijani.. Paljastan nyt jotain, mitä vain muutama harva on päässyt todistamaan... Anu without and with make up!
 .
 .
 .
Tititttidiiiii....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Minun mielestäni meikki muuttaa ulkonäköäni paljon, ja tajuatte varmaan itsekin että "kumpana" kuljen tuolla julkisilla paikoilla... With make-up, of course!! Mutta, kuten huomaatte, Anu ilman meikkiä:
~ pandasilmät
~ finniä pukkaa

~ värit naamalla epätasaiset (tai jotain....)
~ punoitusta
~ kulmakarvat rehottaa..

Juuri TÄMÄN vuoksi meikkaan. Tietysti pandasilmiin auttaisi nukkuminen, mutta kun ei riitä aikaa siihenkään..
Mutta nyt taitaa riittää, joten antaudun jälleen sängyn ihanaan syleilyyn..

Bad romance with YR

Voi voi voi Yves Rocher, ei päässyt rakkauslistalleni ainakaan meikinpoistoaine eikä eyeliner. :(
Meikinpoistoaine haisi kummalliselle, eikä oikeastaan (vaikka kuinka läträsi) poistanut meikkejä hellävaraisesti. Kauan sai hinkata eikä siltikään meinannut lähteä. :/
Eyeliner on ihan sellainen perus. Ei hyvä, ei huono. Väriä ei meinannut irrota, vaikka lupailtiin yönmustaa rajausta. Vai onko mulle sitten sattunut huonot kappaleet? Kertokaa muutkin, onko YR tuotteista löytynyt pettymyksiä?

Minuutin kiiltopikanaamio hiuksille haisi kirpeän kukkaiselle, jos niin voi sanoa. Omaan nenään ihan OK. Ja se kyllä sai hiukseni kiiltämään, propsit siitä. Miinusta huonoista käyttöohjeista, kun tälläinen taliaivo olen niin en meinannut oikein tajuta miten sitä käytetään. Loppujenlopuksi nauratti, kun tajusin että sen annetaan vaikuttaa ja sitten huuhdellaan pois. Tyhmä minä, tyhmä. :D Samoin hiuksia selvittävä suihke oli ihan ok, haju hieman hassu.

Vaikka olen hitusen pettynyt noihin YR tuotteisiin, niin laitoin silti uuden tilauksen (jälleen..) menemään, olen tykästynyt YR nopeuteen ja helppouteen! Tällä kertaa postimies tuo mulle seuraavia...

"Meksikon limesitruunaa sisältävä suihkugeeli on kirpeän raikas alku päivälle. Vaahtoava raikas geelikoostumus takaa virkistävän suihkuhetken. Kasvipohjainen pesevä aineosa puhdistaa ihon hellävaraisesti. Limesitruunan mehukas tuoksu herättää aistisi aamutuimaan."

"TEHOVOIDE EPÄTASAISUUKSIA VASTAAN hoitaa ihoa yön aikana korjaamalla laajentuneita ihohuokosia ja pieniä epätasaisuuksia. Ihosi on tasainen, sileä ja mattapintainen - et näe unta!
+: Rasvaton, höyhenenkevyt koostumus jättää iholle sametinpehmeän mattapinnan."
 

"Intohimo valloilleen! Antaudun pulppuilevan spontaanille intohimolle, joka vangitsee ja värähtelee... Uusi parfyymini Edt Passionnément sykkii sydämen tahtiin. Tuoksussa yhdistyvät omenan raikkaus, mirabellan täyteläisyys ja vaniljan makeus.
+: Tuoksukuvaus: Itämainen, hedelmäinen, vaniljainen. Sydämenmuotoinen pullo on aistillisen linjakas."
"Huippuraikas geelikoostumus ja kristallinkirkkaat värit antavat huulille kauniin muodon ja lisää täyteläisyyttä."



"Kevyesti tuuheuttava, voidemainen koostumus - kauniisti muotoillut ripset vetävät katseita puoleensa. Sisältää riisivahaa, joka korjaa ripsiä ja tekee niistä täyteläiset. Pullo 9ml." // tilaajalahja

Toivon koko sydämestäni että tuo hajuvesi olisi hyvän hajuista ja että tehovoide olisi toimivaa. Ripsari ei mitään maksanut kun oli tilaajalahja. Toivon vielä enemmän, että ei tarvitsisi pettyä tällä kertaa mihinkään. :/

Voi hyvä jumala, kun mulla on jalat kipeät! Vaikka juuri mitään en ole tehnyt, ollut töissä 5h ja ajellut päivänmittaan jonkin verran. Kivuista huolimatta huomenna nokka kohti Keskistä, ja rahojen tuhlausta. Ostoslistalla olisi ainakin yhdet/kahdet kengät, pikkuveljelle jotain rippilahjaksi, (meikkejä...), pari pitkää paitaa ja/tai hametta ja jotain muuta häslinkiä. Että kun olisi miljonääri! Vaikka raha ei tuo onnea, niin se helpottaisi kummasti. :/ Ja huomenna ehkä katsomaan Seinäjoen elämää, jos jaksaa. Se jää nähtäväksi. :) Ei kyllä toisaalta huvittaisi sinne ihmispaljouteen mennä selvinpäin... Eeeeeeeei kun mitä? :D

Joo, alan olla väsynyt, joten painelenpas sängyn iiiiiiiiihanaan syleilyyn. ^^ Meikkikuvia taas seuraavassa postauksessa...