THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

31.12.2011

Happy New Year!





Kuvat we<3it.


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012 KAIKILLE TEILLE IHANILLE ♥
Muistakaa räjäyttää juomat ja juoda raketit. ;)



30.12.2011

Alennusmyynnit ja jotain muuta

Löytyi vihdoinkin farkut, jotka istuvat! Vähän puristaa vyötäröltä mutta "kauneuden" eteen pitää vähän kärsiä. ;-) Löytyi myös mm. paita, 2 paria kenkiä, huulikiilto, korvikset, kynsilakka, meikkivoide, meikkipuuteri ja kimallegeeliä tai mitälie. Oon tyytyväinen ostoksiini, tietysti olisi tehnyt mieli hamstrata ja hamstrata ja hamstrata...Onneksi sain pidettyä itseni kurissa. :-)

Seppälässä oli suht. hyviä tarjouksia, paljon -40% ja -50% tarjouksia, ja Seppälä Clubin jäsenenä sai vielä -10% kaikista ale-tuotteista. Ihan hyvä diili, eikö? ;-) Itse sain tuolla tarjouksella kengät aiiiika halpaan hintaan, kun ovh. oli 40€, siitä -50% eli 20€. Siitäkin vielä se -10% niin kengille jäi hintaa 18€ ;) Huulikiillostakin sain vahingossa 0,20snt alennusta. :D

Myös korkkarit löyty halpa-hallista, ja vaikka ne vähän puristaakin niin oli ihan pakko ostaa. :)


Harmaat korkkarit - Halpa-Halli 20€
Mustat kengät - Seppälä 18€



Noissa mustissa kenkuleissa on ihan kätevää, kun saa periaatteessa kaksi lookkia aikaan. Varret voi pitää ylhäällä tai sitten alhaalla. :-)


Lumene Natural Coden meikkivoide sävyssä 12 Fudge (edellinen loppu;( ) sekä meikkipuuteri sävyssä 12 Almond Fudge ;-) Ensimmäisen kokeilun perusteella meikkipuuteri on ihan ok, tasoittaa ja "korjaa naaman" jos meikkivoide puutereineen on lähtenyt lätkimään. :) Hinta 9,95€ / kpl. Nämä siis eivät olleet mitenkään alennettuja. :-)

Seppälästä korvikset, oli -50% joten tuli maksamaan pikkusen päälle kolme euroa. Kuva ei anna oikeutta, ne on oikeasti semmoiset kastanjanruskeat ja aika blingit. ;-)
Seppälästä tuli mukaan myös toi kimallegeeli sekä huulikiilto.Kimallegeeliä ajattelin vähän uuttavuotta varten (ja se maksoi alennuksineen vain 0,95snt..) että vähän blingiä ohimoille tai tuohon silmien viereen. Saa nähdä, saa nähdä. ;)

Mä oon niin kauan kattonu tota huulikiiltoa mutta jostain kumman syystä en oo raaskinut ostaa, vaikka n. 4€ on vain maksanut. Nyt sitten ostin, ja sain tosiaan vahingossa sen huiman 0,20snt alennusta.;) Eli kyseessä on Wet'N'Wildin MegaSliks huulikiilto sävyllä Red Sensation. Väri on upea, metallinen tummanpunainen ripauksella kultaista hohdetta. Haisee se pahalle, mutta mitäs pienistä. Pysyy huulilla ihan hyvin, tossa on jotenkin vähän jännä koostumus; jotenkin hieman vahamainen/tönkkö joten siitä syystä se levittyykin hieman huonosti, mutta nämä pienet virheet voidaan antaa anteeksi tuon sävyn takia.. Ihana, ihana, ihana♥

Golden Rose matte-kynsilakka lähti myös mukaan. Meinasin aluksi punaista, muttakun löytyy jo pari sellaista niin ajattelin että antaa mennä vaan. Ensimmäistä kertaa ikinä mulla on nyt mustat kynnet.. On vähän hassun näköiset, mutta tosi kiva tämä mattainen versio. Lakka levittyy aika hyvin ja kuivuu nopeasti. Ei kumminkaan tarpeeksi - onnistuin tökkäämään etusormeni ja nyt siinä on kuoppa. :(
Kynsistä puheenollen.. Nyt oon onnistunu jo kaksi kynttä rikkomaan. :( Oikeasta kädestä etusormen kynsi on katkennut, ja vasemman käden nimetön. Ihan p******! Juuri kun oon saanu ne kasvamaan niin samantien myös onnistunut katkomaan. :/


Onpas jotenkin hupsun näköisiä kuvia?? :D Itse ainakin repeilen pahoin noille.. :D Lupaan, että saatte parempia kuvia tuosta kiillosta, se ei meinaa salaman kanssa (eikä ilman salamaa) näyttää oikealta! Huomenna voin kuvailla, jos kerkeän päivänvalolle, ajattelin laittaa tätä uudenvuoden pippaloihin. ;-)

Anteeksi, oon ihan onneton kuvaaja. :(

Vielä loppuun Anun (hulluja ja tyhmiä, mutta ihania) vauvoja ;)♥


Tulipas pitkä postaus tällä kertaa..?!;)

29.12.2011

Se on ihan sinapissa..

Eihän ole! Se on ihana sinapinkeltainen uusi pitkä villapaitani ♥


Kylläpäs näytän.. eh, jotenkin skitsolta tuossa ylemmässä kuvassa? :D



Tiedän, oon surkea ottamaan itsestäni kuvia (/vaatteista) mutta niin.. Eihän kukaan ole seppä syntyessään ;-) Mutta rakastan tätä villapaitaa♥ Vaikka yleisestikään en tykkää sinapinkeltaisesta, tässä on jotain iskevää. Meinasin aluksi ostaa mustan, mutta pikkusisko sanoi etten saa ottaa sitä mustaa versiota, koska mulla on kaikki vaatteet aina mustia. :D
Tämä ei tietenkään paras mahdollinen vaate ole tälläiselle pullukalle mutta mitäs pienistä, kun ei nekään meistä. ;-)

Villapaita Vero Modasta, normaalihintaa en muista(enkä jaksa/osaa laskea), mutta -40% alennuksella tämä ihanuus maksoi 19,95€ :)


Sunnuntain bilemeikki

Oltiin viime sunnuntaina viettämäs kaveriporukalla iltaa (joka kyllä meni pilalle omalta osaltani) ja mietin aluksi kultaista meikkiä, mutta rupesin katselemaan sitä joululahjaksi saatua violettia koristehuivia, joten päädyin sitten violettiin meikkiin. Meikistä ei tullut hirveän tumma oikeasti, kuvat vähän huijaa, mutta muuten tykkäsin meikistä :)

Pienessä tuiskeessa tehty meikki onnistu suht. hyvin, ainoastaan mustaa en saanut häivyttymään, sekä väristä jäi epätasainen. Mutta kukapas sitä illalla huomaisi pimeässä - ei kukaan. ;) Anyways, siitä huolimatta ajattelin laittaa meikin jakoon. ;-)



Meikkivoiteena se sama vanha Natural Coden MattMakeup sävyssä 12 Fudge, puuterina Rimmelin Stay Matte. Poskilla jonkun aurinkopuuterin jämät sekä hieman vaaleanpunaista poskipunaa, joka ei oikeastaan tuo mitään muuta kuin hieman hohdetta. :-)
Luomen sisänurkassa valkoista, liikkuvalla luomella tuollaista aika perus violettia (häivytettynä myös kulmaluuta kohden), ulkonurkassa ja luomivaossa tummaa violettia ja mustaa. Alaluomella toistuvat samat värit. :) Kulmaluulla valkoista. Ripsillä Rimmelin Volume Accelelator. :)

Kaikki luomivärit ovat Little Black Beautybook - cool collection "kirjasta" ;-) Tilasin sen jonkin aikaa sitten MICistä, maksoi 8,90€. Nyt on näköjään hintaa alennettu 0,40snt ;)

Kuvat MICin sivuilta. Sävyt ovat kivoja ja pigmenttisiä. :-) Ainut miinus, että huulikiiltojen ja luomivärien välissä ei ole mitään suojaa, ja tämän takia mulla on huulikiillot ihan luomivärinmuruissa. :/ Nyt mua kyllä kiinnostaisi tuo samainen kirja, mutta tuo warm collection. :)

Tässäkin tosi kivat sävyt, ja maksaa tuon 8,50€. Kirjoissa on 28 luomiväriä ja 20 huulikiiltoa. Tosi käteviä esimerkiksi matkoille pienen koonsa ja monipuolisuutensa takia. :)


Minkäslaisia suunnitelmia tiellä on uudeksivuodeksi? Itse oon vielä ihan pihalla, oli tarkoitus lähteä Jurvaan mutta siitä ei luultavasti tulekaan mitään. :/ Jos sitä vain ampuis parit raketit, jois skumppalasin ykkösellä alas, katsois pari jaksoa Täydellisten Naisten vitostuotantokautta ja nukahtais sohvalle. Vai?

25.12.2011

Hyvää joulua!

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille ihQille lukijoilleni♥
Joulu on mennyt vähän pienimuotoisessa rapulanpoikasessa, myöhään on herätty, paketoitu loput lahjat ja lähdetty Miehen porukoiden työkse. Sielä juotiin kahvit ja syötiin pullaa, sen jälkeen ollaan menty meille kotia, syöty jouluruoka ja vain oleiltu sekä jaettu lahjoja. :-) Sen jälkeen on pitänyt lähteä heittämään mummaa ja vaaria takaisin kotiinsa jonka jälkeen käytiin viemässä kaverille suklaarasia ja muutenkin piristämässä, kun on joulun yksin kotonaan. :) Nyt ollaan tultu kämpille viimein, on päässyt rauhoittumaan ja jakamaan toisillemme lahjat :-)

Raotanpas tässä hieman aarrearkkuni sisältöä, eli mitä tuli joululahjaksi. ;)


Hieman konjakkia, vaikka konjakkia en oo ikinä maistanutkaan. Noita tuli 2 kpl. ;D Ja huomaatteko kynteni!! Ne ei ikinä ole olleet näin pitkät! Eiväthän ne nytkään mitkään hyperpitkät oo, mutta entisiin töppöihin verrattuna on. :) Ja toi kuvakaan ei kyllä anna oikeutta näille.. Pitää kyllä vähän esitellä kynsihistoriaa täs joku päivä!!:) Nimim. entinen kynsienpureskelija.

Rakastuin tähän koristehuiviin! Mies osui oikeaan violetin värin kanssa, ja tää on vain niin uskomattoman kaunis ja ihana. ♥

Sitten sain myös rahaa, pölykapselit autoon ja tietysti tämä uus kamera ja pidennykset ovat myös ennenaikaisia joululahjoja :)
Mitäs olette itse saaneet lahjaksi? :)

Joulu meni tälläisessä meikissä..

Pahoittelen noita lässähtäneitä kuvia, ne on otettu vasta muutaman tunnin (5-7h kait) päästä itse meikkaamisesta ja muutenkin hieman kiireessä. :-) Mutta niin.. Luomilta löytyy Yves Rocherin kultaista jumbokynää sekä Vera Valentin Cibeles Brown- paletista lämmintä kultaista ulkonurkassa ja luomivaossa tumman suklaanruskeaa. Valkoista sisänurkassa, rajaukset tehty mustalla eyelinerillä ja Yves Rocherin sinivihreällä jumbokynällä.
Meikkivoiteena toimii Lumene Natural Coden Matt Makeuppia, puuterina Rimmelin Stay Matte, poskilla pelkästään MNY korosteposkipunaa (mitälie..) ja ripsiltä Rimmelin Volume Acceleratoria. :)

Rrrrakastan tuota Vera Valentin palettia! Minun silmääni paletissa on kuitenkin enemmän kultaista kuin ruskeaa. I love <3 all! Värit ovat pigmenttisiä ja pysyvät hyvin luomilla. Aivan mahtava paletti!!♥  Muutenkin pidin tästä meikistä, kivan jouluinen, mutta ei mikään liian räikeä mielestäni. :) Tietysti ne jotka säikähtävät jo pelkkää ripsiväriä ja beigeä luomiväriä saattavat saada sydänkohtauksen... Mutta se ei ole mun problemo. ;-)

Vielä kerran; hyvää joulua ja muistakaa lihota. Niin mäkin teen. :)



19.12.2011

50cm ihanuutta..

.. nimittäin hius-ihanuutta! Ihan ikiomat clip-onit saapuivat tänään ja siitä johtuen olen koko päivän yrittänyt opetella laittamaan näitä kiinni. Pikkuhiljaa sano mummo lumessa.. Yleisestihän kun tekniikan oppii, klipsujen laittoon ei mene kauaa. 5-15 min, itsellä menee kuitenkin vielä se vajaa puolituntia. Mutta ei se haittaa! :) Ulkonäkö muuttuu kyllä kertaheitolla..

Nämä klipsit ovat aitohiusta ja tulivat maksamaan postikuluineen 37,70€ huuto.netistä. Hiukset ovat uudet, vielä paketissa (olivat olleet väärän väriset). Osioita on 10, ja mun lyhyeen tukkaan ne kaikki on aika kova homma tunkea, tai sitten en vaan osaa. :D
Pidennykset on tehty kiinassa, ja valmistaja (?) on SY Top Hair. Netistä en bongannut mitään tietoa. :/ Tietääkö kukaan muu mistään mitään?:)

(HUOM. Kuvissa naamavärkki on jo kulahtanut, enkä jaksanut parannella meikkiä. Joten olen aika luuskan näköinen.. Mutta pääosassa siis hiukset. ;) )


BEFORE...

.. and AFTER!

Back to business

Hello my ladies sun muut, anteeksi pitkä hiljaisuuteni mutta asiaan on tulossa muutos. :-) Sain nimittäin ennenaikaisen joululahjan, nimittäin kameran!! Oon niin iloinen nyt, päivän tällä kuvaillut ja rakastunu aivan täysin. Olympus VR-310♥ (VR = Venaa rauhassa...)

Lisäksi, tänään on saapunut clip-on hiustenpidennykset, saa nähdä osaanko laittaa kiinni! Pitää iltapäivällä käydä hakemassa poikaystävän kotoa. :) Ihanaa, ihanaa, ihanaa!  Ovatkos muut saaneet joululahjoja ennakkoon?;-) Vai onko pitänyt vähän väkisten saada lupa avata edes yksi lahja? ;D


Tänään mentiin tälläisella kokoonpanolla.. Lähikuvia en muistanut ottaa, höhlä!





Luomilta löytyy Wet'n'Wild Greed Gourmandise paletista mattamustaa ulkonurkasta ja vaalean beigeä sisänurkasta. Melkein valkoista. :) On todella simppeli paletti! Ainut miinus hopeasta mikä siinä on, siitä ei oikein meinaa irrota väriä.. Lisäksi ihanaa, täydellistä W7 Perfect Eyes Sea of Greeniä, joka on kullanhohtoinen, hieman metallinenkin vihreä. Aivan upea väri!

Poskilla on Body Collection Blusher Set (4klp paletti) Toisiksi tumminta, sellaista rusehtavan punaista. Poskipäillä MNY koroste/hohdeposkipunaa? Mikä toi nyt sitten onkaan.. :D 

Huulilta joku en-muista-minkä-merkkistä, rusehtavaa tummanpunaista :) Ihana väri, mutta huono laatu. :/ Karkaa samantien huulilta, ja on jotenkin todella "löysää" ja vetistä.. Kyllähän tuota sillointällöin käyttää, jos jaksaa olla koko ajan lisäilemässä.

Meikkivoiteena hyväksi havaittu&koettu Lumene Natural Coden Matt Makeup sävyssä 12 Fudge. Puuterina Rimmelin Stay Mattea.. :) Mutta täydellisen meikkivoiteen metsästys jatkukoon..
Ripsivärinä toimii Rimmelin Volume Accelerator, joka on muuten ihan sairaan hyvää ripsaria alkuvaikeuksien jälkeen!!Mun ei edes tarvi taivuttaa ripsiä niin tämä tekee sen mun puolesta melkein täydellisesti, ja antaa kaipaamaani tuuheutta ja pituutta :) Kannattaa kokeilla! En tiedä sitten kuinka toimii muiden ripsillä.

Lisäilen luultavasti vielä toisenkin postauksen tänään, jos saan laitettua ne pidennykset vielä tänään kiinni. Iihihih!

Ja kaikista isoin uutinen: Anu on kihloissa. Mies yllätti eilen illalla "toistamiseen" :-)♥