THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

24.2.2012

Kylmä vs. lämmin


Lämpimässä meikissä kahta eri ruskeaa liikkuvalla luomella (Wet'n'Wild) sekä tuplarajaus vihreällä (Pro Art) sekä eyelinerillä. :) Huulilla ihanampaakin ihanampi kirkuvanpunainen Lumenen 410. ;) Meikkivoiteena True Match ja puuterina Rimmelin Stay matte.




Kylmässä meikissä hain takaa rokkaria. ;-) Luomella parit violetit (Pro Art) sekä hieman hohtavaa vaaleanpunaista (E.l.f) Sekä paksumpaakin paksummat rajaukset eyelinerillä! Paljon ripsaria (ripsarinpohjustaja, million volume lashes + scandal eyes) . Huulilla aivan täydellinen tummahko pinkki! Lumene, sävy 210. Varsinkin kun siihen lisäsi värittömän huulikiillon päälle niin tuli oikein herkkuhuulet. ;)

Kumpi sopii paremmin? Vai sopiiko kumpikaan. o;

18.2.2012

Esittelyssä Pro Art meikkipaletti

Eli nyt esittelen PAn meikkipaletin.. Se sisältää 16 eri luomiväriä sekä kaksi poskipunaa jotka on "baked" Mitähän tahtoo sanoa suomeksi... leivottuja?
Löytyy sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä. Swatcheja en muistanut ottaa, mutta riittää varmaan kun kerron että laatu ei ole paras mahdollinen, mutta ok. Pohjustajan kanssa varmasti paljon parempia! Poskipunien laatu on parempi; väriä tulee ihan tarpeeksi, mutta niillä ei saa muutakuin väkisin ylilyöntejä. :) Värit ovat kauniita, löytyy erisävyisiä ruskeita, eli mahdollisuus tällä on oikeasta aika loistavaan nudemeikkiin! Sitten löytyy yksi upea tummanvihreä, parit siniset ja tietysti violetteja. :) Lemppareiksi nousi (todella)vaaleankeltainen, tummanvihreä sekä ruskea. Tosin parit violetit on vielä testaamatta.. Mutta kaikesta huolimatta tää on tosi kaunis paletti!



 Paletin takana lukee Markwins International, Basingstoke, UK sekä sen vieressä Wiesbaden Germany. Oonko oikeasti aivan tajuttoman typerä kun en nyt sitten tiedä kummassa tää on valmistettu, Yhdysvalloissa vai Saksassa.... Kertokaa tyhmälle?! :D
Paletin hinta oli vajaa seitsemän euroa, ja voin siihen hintaan kyllä suositella! :) Tämä paletti ajaa asiansa esim. aloittelijameikkaajilla, kun ei tarvi pelätä niitä ylilyöntejä. :)
Tässä vielä nopea meikki missä tota on käytetty. ;-)

Vaaleankeltaista all the way ja tummanvihreää ulkonurkissa. Paksut kissamaiset rajaukset, ripsari, kylmempi ja pinkimpi paletin poskipunista sekä huulikiilto. ;)


14.2.2012

Buon San Valentino! ♥

Eli hyvää ystävänpäivää italiaksi. ;-) ♥ Erityisesti parhaille 15 lukijalle mitä mulla on, ja tietysti niille anonyymeille jotka täällä käy. ♥


Mahtuu tähän päivään suurta suruakin. Nimittäin, kasvattamistani kynsistä yksi koki karsean kohtalon. Noin puolet kynnestä repeytyi irti. :'( About sentin verran kynttä, all gone!! Kolautin sen auton ikkunaveiviin ja kräks.. Sniff. :<

Huomenissa tulossa yhden luomiväri/poskipunapaletin esittely. :-)

10.2.2012

Inspiraatiota, kiitos!

Tehtiin Pajalla photari-tunneilla "julisteet", ja mun omasta tuli tällänen. Se on vähän sekava ja kaikkea, yhdistelin tähän kaikkea hienoa ja kaunista, mistä yritän hakea inspiraatiota, koska se on ihan hukassa. En käytä enää värejä vaan noudatan hyvin neutraalia linjaa. Yleensä naama kuntoon + rajaukset + ripsari. Ehkä huulikiiltoa/punaa. Välillä tietysti vähän jotain mustaa tai ruskeeta tai sinistä luomiväriä. Mutta ehkä mä tästä innostun. :-)

9.2.2012

Long time no see

Helou raksut ja naksut, ja anteeksi pitkä hiljaisuuteni! :( On ollu niin paljon kaikkee, mut ei siltikään mitään. Oon sairastellu ja maannu flunssan kouris vähän väliä, ja muutenkin ollu niin uupunu kaikesta ja kaikista. Pööh. Mutta nyt taas yritän vähän tsempata, kun ei se vajaa kuukauteen oo onnistunu..

Oltiin Pajalta tutustumas Seinäjoella toimivaan Beauty Avenue Pro Make-Up Schooliin, ja voi elämä että himo kouluttautua meikkaaja/maskeeraajaksi vain kohoaa ja kohoaa ja kohoaa ja kohoaa ja... Itse "luokkahuone" oli aika pieni, mutta tosi kotoisa. Peilit minkä ääressä meikataan olivat upeat. Nurkat ja hyllyt olivat täynnä erilaisia kosmetiikkatuotteita(Ben Nye!), peruukkeja, siveltimiä, kirjoja.. Olin ihan in paradise. :o Ainut vika on vain se hinta. 3850€ kun jostain saisi! :-( Jos olisin miljonääri niin olisin käyny ton jo sata kertaa..

Oon tehny paljon ostoksiakin, mm. meikkivoiteen, parit ripsarit, puuterin, uusia luomivärejä.. L'orealin True Match sävyssä N2 Vanilla. Ei ehkä aivan oikea sävy mulle, ehkä ihan pikkusen liian tumma, mutta ei sitä kuitenkaan huomaa ellei rupia tarkasti syynäämään, mutta muuten aivan loistotuote! :) 2 x L'orealin Million Volume Lashes (oli tarjouksessa kaksi yhden hinnalla) mutta myin toisen pois kun en tykänny yhtään.. En vaan ollu tyytyväinen tulokseen. :( Sen tilalle ostin Rimmelin uuden Volume Flash Scandaleyesin. Ihan ok, aika peruskauraa. Tosin yksi kokeilu vasta takana, joten...
Luomivärejä löytyi Wet'n'Wildilta, kahdeksan värin paletti Comfort Zone, ja sitten Anttilasta joku halppis, mutta siitä tulee oma postauksensa.. ;-)
Niin ja vaatekaappiakin on täytetty! :D

Tänään kävin parturissa, ja oon ihan tyytyväinen tähän tukkaan. Toki väri on tällä hetkellä päin perberiä(=pyllyä), kun tein hiusten yläosaan värinpoiston. Mutta ei tääkään maailman kauhein ole. ;-) Toki noi kuvatkin huijaa ihan pikkasen, ei oo oikeesti ihan noin tumma. :)




Mutta tälläistä tällä kertaa, ensikerralla jotain muuta. :-)