THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

30.3.2012

Tauko

Valitettavasti pidän nyt pienen tauon, kävin kolmannen kerran tästä kädestä ny lääkärissä ja talon paras lääkäri kerto mulle että 3 x jännetupentulehdus oikeessa kädessä (peukalon lähellä olevat jänteet, etu-ja keskisormen lähellä sekä ranteessa) ja se on levinny koko kyynärvarteen. :( Joten nyt pitää välttää almost kaikkea. Tämä tarkoittaa myös sitä, että arvonta siirtyy hieman myöhemmälle!

Joten, palaillaan asiaan ♥

21.3.2012

En pysty enkä kykene


.. nimittäin siivoamaan!! Kämppä on oikeesti niinku pyörremyrskyn jäljiltä ja voih ja oih. Mun ranne/sormet huutaa tuskaa (ja tässä mä vaan bloggaan..lol.) ja polvea pistää eikä inspistä oo nimeksikään. Mutta se on melkeen pakko ruveta siivoomaan kun jalanpohjiin tarttuu villakoiria.. Ei tosin noin söpöjä kun kuvassa. :<

182963_1892029943184_1314582593_2226196_2600680_n_large

Tässä vähän kuvia mitkä kertoo fiilistä.. tai mistä haen inspistä. :)

Tumblr_m0wk00mthn1qiaqpmo1_500_large
429742_10150687250257941_556897940_9404278_2009554468_n_large


6369139_0_0_x_bab44814_tlog_large

418208_377038402309325_330447210301778_1473556_1267492178_n_large

228842_268086136538322_268038566543079_1225213_4278344_n_large

379541_2804898735839_1659770363_2526112_1371253290_n_large

988326_700b_large

Tumblr_lw23y5kret1qgnahoo1_500_large

Gestaltenspace_0_large

Nojoo. Jos rupeis hommiin...

19.3.2012

YR tilauksen esittely

Tälläistä posti mulle on tuonut, ja tykkään hyvää. ;-)



Eli, tuotteet jotka tilasin:

• Kosteuttava huulirasva
• Läpikuultava kimaltava kynsilakka
• Aprikoosinkiveä sisältävä kuorinta-aine
• Suklaan värinen huulipuna
• Eau De Toilette, vadelma
• Kuoriva puhdistusgeeli
• Eau De Parfum Comme une Évidence
• Luomiväriduo Auringonkukka &kaneli

Huulirasva on kosteuttava, sellanen perus. Huulet ei muuta väriään miksikään ja tuote ei tuoksu millekään. Kyllä te ny tiiätte millanen hyvä huulirasva on. :D

Kimaltavaa kynsilakkaa en oo testannu, mutta oli ihan kivan näkönen. :) Tuote itsessään kuitenki oli aika vetistä, että saas nähä. Tästä siis lisää myöhemmin!


Kuorinta-aine pääsee varmaan tänään testaukseen, joten sen kummemmin tehosta en osaa sanoa mitään. Kuitenkin aika lupaavalta näyttää, aineessa on aika isoja rakeita ja luoja että haisee hyvälle! :) Mutta tästäkin lisää myöhemmin..





Suklaan värinen huulipuna oli oikein kiva yllätys. Tilasin sen vähän varauksella, mutta puna osottautuki tosi kivaksi. :) Mikään ultrakestävä ei oo, mutta levittyy nätisti ja on pehmee & hyvännäkönen. Pakkauskin on kiva! Alemmassa kuvassa puna on ollu huulilla "jo" tunnin. Ja ei ole oikeasti noin punertava/vaalea, oikeasti väri on aika tumma.




Eau De Vessa & Eau De Pärfyymi ovat molemmat tosi, tosi hyväntuoksuisia. Vessa haisee oikealle vadelmalle ja säilyy pitkään iholla. Ihan ihana :)♥ Pärfyymi on todella kevyt ja kukkainen ja nami! Ei mikään huippupitkä säilyvyys iholla mikä on aika yllättävää. Eikö Parfum yleensä oo kestävämpi?



Puhdistusgeeli on hassunväristä, ja pieni hassu sivuhaju siinä on. Tehosta en osaa sanoa vielä. :) Ulkonäkö on jotenkin "hoitavan" näköinen, ja vähän apteekkimainen. Pakkauksen perusteella voisi uskoa että toimii, mutta en ossoo sannoo vielä.




Luomiväriduosta unohdin ottaa yksittäisen kuvan, mutta kun testailin kädelle niin vaaleampi väri oli aika jauhoinen ja vähän huonopigmenttinen. Tummempi oli ihan ok, ei niin jauhoinen kuin toinen. Ihan ok, ja sävyt on nätit. :)

Hei, olkaas valppaina sitten blogin vuosipäivän aikoihin, kun on tulossa arvonta. ;-) Etukäteen voin edelleenkin sanoa että kannattaa olla lukijani (bloggerin kautta). Palkinnossa tulee olemaan sellaisia juttuja mitä mun on vain tehny mieli laittaa siihen. Kivoja ja pieniä juttuja. :-)

15.3.2012

Simply grey

Hih, oli pakko tulla postaamaan tätä, kun oon ihan unohtanut että blogi on kohta 1v! :--) Mulla on tiedossa teille arvonta! (vink vink > kannattaa olla lukija. hihihi.) Lukijoitahan mulla ei ole paljoa nyt, mutta olen silti suunnattoman ylpeä tästä vähästäkin määrästä. Pikkuhiljaa, sano mummo lumessa. ♥

Ja ja. Tässä vähän harmaata meikkiä!


Mitennii katon kieroon? :--D


Silmäpussien ylpeä omistaja ♥... no en ole.




Koko satsi 120 paletista jälleen. Oon kuulkaas ihan addiktoitunut tohon palettiin! Tosi kätevä :-)
Ripsillä Scandal eye's + Million volume lashes sekä käyttänyt IsaDoran VibraLashia "erottelemaan". Kolmen kimppa toden sanoo... Yksinänsä kaikki noi ripsarit on siis ihan persiistä, mutta yhdessä aika jebou! Varsinkin IsaDoran ripsari on huono: ei tuo mitään ripsille. Eiiiii mitään. Vaikka on kolmitehoinen vibraattori niin ei MITÄÄN. Mutta joo.
Meikkivoiteena kaikkien varmasti tuntema Matte Mousse + jotkut puuterinjämät. Tarttisin oikeesti uuden puuterin. Sit vähän poskipunaa ihan random lätkästä.. Huulilla Lumenen Silmäpeliä, sävy numero 203. Kylmä vaaleanpunainen. Semmonen hutsahtava. :D Siinä päällä vielä Rimmelin Vinyl Stars sävyssä en tiedä mitä, kun on jo niin vanha ettei saa selvää teksteistä. Sellanen vaaleenpunanen, melkee läpikuultava jossa on sekaisin kultasia ja hopeita glittereitä, ihan piiiieeenen pieniä.



Ja vastapainoksi kaikelle tuolle kylmyydelle ja harmaudelle on mulla kultaiset kynnet. ;-) Yritin jotain muka taiteilla.. Kertokaa tuomio, kynsimaisterit. ;D

14.3.2012

Hempeä meikki ja kädessä ranskalainen rakastaja?


Hyvin yksinkertaisesti tehty kolmen värin meikki, josta tuli jotenkin naisellinen ja pehmeä skarpeista rajauksista huolimatta. :) Värit ovat kaikki BHCosmeticsin 120 paletista. Siitä ykkösestä.



Huulille laitoin vielä tosi nätin, kullanhohtoisen huulikiillon.



Lisäksi tahdon esitellä teille taas yhden Pajalla suunnittelemani rannekorun jonka sitten ostin itselleni. :) Yksinkertainen, mutta silti erilainen ja rokahtava ja that's the way i like it. :) Tuon sydänlukon valitsin tuomaan hieman sitä naisellisuutta muuten niin "kovaan" koruun. :)




Tuohon ranskalaiseen rakastajaan... Mulla on De Quervainin Tendovaginiini. Ihan ku joku ranskis-rakastaja. :D Eli joku jännetupintulehduksen kaltainen tuossa etu- ja keskisormen läheisyydessä joten nyt akuutissa vaiheessa pitää välttää kaikkea näpertelyä. Sitten aloitetaan joku vahvistaminen, en mä ymmärrä sitä lääkäriä..... Nytkään en siis saisi olla koneella mutta riippuvuus on aina riippuvuus. ;-)
Nyt joudun pitämään pientä taukoa tosiaan tän kirjottelun kanssa, joten näkyillään. ♥

8.3.2012

Yves Rocherin tilaus

Hintaa tuli näille kaikille hieman päälle 23e, sekä viimeiset kaksi tuotetta ovat tilaajalahjoja. EDP lahjaksi vain tänään 8.3 naistenpäivän kunniaksi. ;-)


Mun mielestä tää on ihan loistavaa Yvesiltä antaa tilaajalahjoja ja tollasia yllätyksiä. Very nice, ja minä materialismionnellisena tykkään!
Nyt vain odotellaan..

7.3.2012

Tipi tii tipi tipi tipi tii...

Tänään oli kevättä kikeissä, vaikka käteen määrättiin futuratuki tai joku, ja oon tulossa kipeeksi. :( Ja on se aika kuukaudesta.. Tähän päivään mahtui paljon pahaa, mutta piristin itteeni keväisellä meikillä;



Kaikki luomivärit on HBCosmeticsin 120 paletista, joka on ihanista ihanin! Värit ovat suhteellisen pigmenttisiä ja melko pitkäikäisiä luomilla. :) Mulla on se "ykkösversio".

Ärsyttää, kun ostin halppiksen valikoiman takia  pitkästä aikaa Maybellinen Dream matte moussen. Eli siis meikkivoiteen. Se oli silloin joskus ihan paras ja kaikilla oli se ja se oli hyvä naamalle ja peitti kaikenmaailman paiseet ja patit naamasta ja ihquu.......n0t. Se on ihan pyllystä! :/ Okei, se menee näin kun ei oo muuta tällä hetkellä eikä oikeesti yhtään rahaa jäljellä (voi armas 17päivä, tule jo......) eikä siis mahdollisuutta hommata parempaa. Mutta silti. :(


3.3.2012

Bilemeikki vol. jotain

Tälläinen pikapostaus, esittelen viimeviikonlopun bilemeikin. :-) Ja tässä näkyy "uudet" hiuksenikin, eli toisinsanoen värjätyt. :D

Meikki vielä kesken.. Meikkivoiteena True Match, puuterina Stay Matte. Don't mind about the kulmakarva, korjailin sen kyllä vähän fiksumman näköseksi. :D Luomilla yksinkertainen valko-hopea-musta pienellä häivähdyksellä punaasta. Valkonen, punanen ja hopea La Femme Essential Beauty Kitistä, ja musta Wet'n'Wildin Comfort Zonesta.


Elkkee huolikko, parantelin noita luomivärejä kyllä kun huomasin että oli vähän miten sattuu. :D Kyllä siinä onnistu vaikka silmät vähän harittikin.. Anyways, ripsillä ripsarinpohjustaja, Scandal Eyes + Million volume lashes. Yhdessä toimii, erikseen ei. :/ Poskilla se BC paletista tumminta punaa sekä korosteväriä tai mitä lieneekään.. Kivasti tuo kumminkin hehkua. :-)
Huulilla Lumenen puna, mutta en kuolemaksenikaan muista sävyä! Enkä löydä k.o tuotetta tähän hätään. :/ Kuitenkin, tuollainen tumma kirsikanpunainen. Very nice väri, mutta vähän väärä valinta. Näytti kämpän valoissa ihan tummanpunaiselta. :( Muuten kyllä kiva, ja ainut miinus tulee siitä että se on _todella_ jämäkkää/kuivahkoa. Toki myös pysyikin melkein koko illan korjailematta + päällä oli väritöntä huulikiiltoa.


Ja tuo hame on aika ihanuus. :-)

2.3.2012

Niksinurkka - Hiukset

Eikö ole varaa kalliisiin ihmevoiteisiin? Kaipaatko pika-apua _nyt_heti? Tässäpä muutama halpa niksi hiusten,- kasvojen, ja kynsienhoitoon. ;-)

Aloitetaan ylhäältä, eli ensimmäisenä hiukset! 

Itellä ei oo ikinä ollu sen kummempia ongelmia hiusten kanssa, mitä nyt pientä kuivumista aina värinpoiston yhteyksissä on tullu, mutta se on lähteny tehokkaasti öljyhoidoilla yms. :) Ja tietysti se, että hiukseni eivät kasva. Kadun syvästi sitä päivää kun 7lk halusin kapinoida ja vedin sellaiset n. puoleenselkään asti ulottuvat hiukset niskapituisiksi. Sen jälkeen ei paljon olkapäiden yli pituus ole mennyt. :-( Mutta, seuraavat vinkit(/faktat) ovat itse todettuja, toisten suusta kuultuja ja netin kautta löydettyjä.

+ Ensinnäkin, syö terveellisesti ja liiku ulkona. Hiusten lähtö voi olla merkkinä raudan tai sinkin puutteesta.

+ Hiero päänahkaasi hellästi. Se vilkastuttaa verenkiertoa (päänahassa, tietysti) mikä auttaa hiusten hyvinvointiin. Älä kuitenkaan hiero päänahkaasi jos se on punainen/tulehtunut.

+ Nauti vehnäalkioöljyä päivittäin, se lisää hiusten kiiltoa.

+ Muista suojata hiukset. Pipo päähän pakkasella, pyyhe suojaksi saunassa, lämpösuoja hiuksia käsitellessä jne jne. ;)

+ Hiusten oikeanlainen pesu on kaiken a ja o! Päivittäinen shampoopesu hiuksille aiheuttaa sen että hiukset rasvoittuu tosi herkästi.

+ Jos et kerkeä suihkuun, ja kuivashampoo on sopivasti loppu, hieraise vähän perunajauhoja hiuksiin ja pöyhi puhtaus hiuksiiksi. Tai laita pipo. ;)

+ Hunajaa lisäämällä huonon hoitoaineen tai tehohoidon sekaan tulee siitäkin loistotuote. :)


Ja koska me kaikki rakastamme erilaisia naamioita, niin tässä alla muutama...

Kosteuttava ja hoitava naamio

2 rkl manteliöljyä
1 tl hunajaa
1 munankeltuainen

Sekoota ensin manteliöljy ja hunaja, sen jälkeen lisää lopuksi munankeltuainen ja vatkaa tasaiseksi massaksi. Levitä hieroen hiuksiin ja hiuspohjaan. Laita seuraavaksi muovipussi tai suihkumyssy hiusten suojaksi. Laita vielä siihen päälle mahd. lämmin pyyhe ja anna vaikuttaa puoli tuntia. Pesaise vielä shampoolla.

 Kiiltoa ja pehmeyttä tuova naamio

1 rkl hunajaa
3 rkl hoitoainetta(esim. markettihoitsikka)
2 tl oliiviöljyä
2 tl luonnonjugurttia

Sekoita ainekset ja laita kosteisiin hiuksiin. Peitä suihkulakilla/hedelmäpussilla/milläs tykkäät, siihen päälle vielä villamyssy ja anna olla yön yli. Aamulla huuhtele seos pois, heitä hoitoaineet hetkeksi päähän ja pese.


Nokkos-sipulihuuhde

1 pieni sipuli
3 rkl kuivattua nokkosenlehteä

Leikkaa sipuli kuutioiksi ja murskaa nokkosenlehdet. Laita kaikki aineet isoon kulhoon ja kaada päälle sen verran kuumaa vettä, että ne peittyvät. Anna imeytyä n. puoli tuntia, siivilöi neste ja laita se jääkaappiin. Seos on paras käyttää tuoreena kunhan se on viilentynyt jääkaapissa. Pese hiukset normaalisti ja käytä huuhdetta ennen viimeistä huuhtelua.

Jojoba-vaniljahoitoaine
 
2 rkl jojobaöljyä
2 tl oliiviöljyä (tai aprikoosinkiviöljyä)
1 vaniljatanko

Sekoita öljyt purkissa, laita vaniljatanko sekaan ja anna imeytyä ainakin kolmen päivän ajan. Älä säilytä tätä ainetta jääkaapissa, sillä jojobaöljy jähmettyy. Tätä hoitsikkaa voi pitää vaikka yön yli kunhan suojaa hiukset esim. vanhalla t-paidalla. Levitä hoitoa latvoihin tai kaikkialle hiuksiin, mikäli hiuksesi ovat hyvin kuivat. Anna vaikuttaa ainakin tunnin ajan jonka jälkeen pese ja hoida hiukset normaalisti. 

-----------------------


Olinko vähän nolo. :D Tilasin LoveIt iltä BH Cosmetics 120 Color Palette 1st Editionion ja merkkasin toimitusosoitteeksi sähköpostiosoitteen. Laita siinä sitte selvittävä sähköposti että lähettäkää ihan kotia asti. ;D