THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

15.8.2011

You have the sweetest blog

Sain Nonnulan Nonnulta (;D) aivan ihqun tunnustuksen, kiitos tosi paljon! It makes my day happier~
Tunnustuksen mukana tuli haaste jossa pitää kertoa oma lempiväri, lempiruoka ja haaveiden matkakohde.

 
Oma lempiväri.. No, niitä on monia, ja niistä on tosi vaikea valita yhtä parasta, mutta taidan joka kerta palata siihen punaiseen. Siitä ei pääse yli, eikä ympäri. :-) Se on ihana vaaleana, kirkkaana, tummana jne. Meikissä punainen ei ole lemppari(paitsi huulipunana♥), tai en ainakaan oo osannut vielä tehdä sellaista meikkiä joka näyttäisi hyvältä. Onko sitten taidoista kii... Mutta meikissä taitaa olla varmaan vihreä tai kultainen. :-) Vihreää on ihana yhdistää ruskeaan, siniseen, mustaan, keltaiseen tai mihinkä tahansa jos vaan uskaltaa ;-) Ja kultaiseen rakastuin YR kultaisen jumbokynän takia. Nams!


Oma lempiruoka.. Niitäkin on monia! :D Ns. "normiruuasta" varmaan makaronimössö&laatikko, riisipuuro, spaghetti ja lasagne. Salaateista feta ilman oliiveja, äiskän (ja mun... ;) tekemä makaronisalaatti ja kanasalaatti. Roskaruuasta ehdottomasti pizza. Lempparina mihin tulee ananasta, paaaaaaaljon juustoa ja salamia. Tai itseasiassa melkein joka ruokaan paaaaaaaaaaaaljon juustoa ♥ Ja tietysti tälläisenä herkkupeppuna kaikki makeatkin käy! ♥


Haaveiden matkakohde.. Ehdottomasti Lontoo ja Rooma on ykkösenä!! Hyvänä kakkosena sitten Ibiza ja Venetsia. :) Tietty kun saisi edes kokea sen Thaimaan tai Turkin, muttakun ei rahatilanne salli. :/ Mutta sitten kun on rahaa niin voitte olla varma että tämä neiti on het matkustamassa!


Itse annan tätä makeaa tunnustusta eteenpäin seuraaviin makeisiin blogeihin.. ;-)
- Sensaisti
- Karkkipäivä
- Meikkileikkejä
- Pumpulipupu

Ps. Kuvat Googlesta!

2 kommenttia:

  1. Kiitos tosi paljon, olet ihana! Your blog is very sweet too! :)

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥