THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

25.8.2012

Kesän lookeja!

Heippadihei kaikki ihanaiset! Oon jälleen palannut, mutta postauksia tuskin esiintyy ihan jokapäiväjajokaikinenyö! :D Sen verran laiskuus on jääny kesältä päälle, vaikka koulu onkin alkanut.
Aloitin siis Sedussa Liiketalouden pk:n, ja "syvennyn" asiakaspalvelun ja myynnin ko:hon. :) Kun tuo kirjastotätien homma ei niin kiinnosta..?! Vaikka ihan mielenkiintoista varmaan onkin, en mä sitä sano. Mutta koen itseni enemmän kaupan kassatädiksi!
Ensimmäinen jakso on aika helppo, kun kävin valkkaamas itelleni hyväksiluetut aineet. Sen takia esim. keskiviikko on täysin vapaa!

Hmm.. Mitäs muuta.. No, oon nyt ollu vähän päälle kuukauden verran single lady. Raastavin päätös elämässäni ikinä, mutta pakko mikä pakko, eikä siitä sen enempää.
Jatkan elämääni tällä hetkellä siis kolmen kissan, ihanien ystävien ja perheen kanssa! Tossa vitsailtiinki että musta tulee isona simpsonien crazy catlady... Haittaakse?! :D

Mutta se musta, mitäs teille kuuluu?!♥

Tässä muutama kesän look... :) Aika vähän näitä olikin mun koneella, oon ollu niin paljon kotona että suurin osa kuvista taitaa olla iskän koneella!Mä en tajua kuinka saan aina kuviin kulmat tollain?! Joku ilime vissiin yrittää olla päällä... Miss kovis? Vai miss eriparisilimä...

Bilemeikkiä..:)

Anteeksi naaman kiilto, tää on otettu joskus tuhat vuotta meikin laittamisen jälkeen! Mutta blondi-punaset vaihtu siis mustaan blondilla raidalla..

Jälleen bilemeikki! 

Ilman meikkiä♥

Värinpoiston jälkeen!! Kuva vähän fuskaa, ei oo siis noin oranssit. Yleensä värinpoiston jälkeenhän tulee oranssinpissinkeltasenpunanen? Mulle tuli ruskeet!! 

Tahvo-Taffeli♥

Viuhti & Nekku♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥