THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

10.9.2012

Lisää metallia

Nimittäin naamaan! Mulla on siis tällä hetkellä korvikset, madonna ja uusimpana kielilävistys!
Otti tosi kipeää, vaikka on sanottukin olevan kivuttomin paikka ottaa lävistys. Juuei. Sisko kuulemma kuuli sinne odotushuoneeseen asti kun neula meni kielestä lävi. Tiiä sitte huijasko.. :)
Kummempia hoito-ohjeita ei annettu, mutta paljon kylmää vettä(/jäitä) sekä buranaa! Itse tietysti otin asiasta selvää enemmän ja ostin myös uudet hammasharjat, joista toista käytän ekan viikon ja sen heitän sitten roskiin ja jatkan toisella uudella. Olikin jo aika hommata uusi harja... :) Lisäksi suuvedellä purskuttelen pari kertaa päivässä, mutta hyi peeeeeeeee... kun se maistuu pahalta!!


Anteeksi kuvissa kulahtanut/valunut meikki... Pitihän sitä vähän itkua vääntää kumminkin kun pelkään neuloja ja olen todella kipuherkkä. Kaikki ihmettelee miksi silti ns. satutan itteeni ottamalla läväriä... Because that's the way aha aha I like it!! :)
Mutta kyllä, vaikka kieli onkin nyt vajaa viikon ollu kipee ja paisuksissa, vaikka s ja r tuottaa vähän vaikeuksia puheessa, syöminen on hankalaa sekä kieli on ihan valkonen, niin onhan tää ihan pirun kiva!!
(ps. tuntuu miehillä kuulemma paremmalta kun-tiedätte-kyllä-mitä.................;) Mutta eihän mitään sellasta!

Tässä viel netistä löytämiäni tietoja ja ohjeita kieliläväristä haaveilevalle/sen ottaneelle:

KIELILÄVISTYS
* Kannattaa syödä ennen lävistyksen ottoa, koska sen oton jälkeen ei ole hyvä syödä, eikä välttämättä pystykään. Valmistaudu juomaan pari ensimmäistä viikkoa paljon raikasta vettä.
* Parantuu muihin kehon ulkopuolisiin lävistyksiin nopeiten: suurimmalla osalla jo yhdessä kuukaudessa, mutta viimeistään kahdessa!
* Kielitulehdukset harvinaisia, mutta mahdollisia.
* On noussut todella suosituksi, mm. lävistyksen kivuttomuuden takia
* Turvotuksen takia ensimmäinen kuukausi pidetään pidempää tappia, jonka jälkeen vaihto lyhyempään.
* Toimenpide on nopea, ja verenvuoto on mahdollista seuraavan parin päivän ajan. Kaikilla näin ei ole. (Esim, mulla tuli todella vähän verta, sylkäistyä sai niin that's it. :)
* Mustelmakin on mahdollinen, katoaa n. viikossa.
* Turvotus voi kestää ensimmäisen kuukauden. Se varsinainen ja kivuliain turvotus kestää viikosta kolmeen.
* Älä käytä alkoholipitoista suuvettä/desinfiointiainetta. Desinfioineaineesta voi olla hyötyä puhdistuksessa ja paranemisen nopeudessa.
* Syömisen ja tupakoimisen (ei suositella) jälkeen on hyvä purskutella suu kunnolla vedellä!
* Vältä maitotuotteita (suuhun kertyy eläinrasvaa liman muodossa, joka kovettuu koruun ja kerää bakteereja!), sitrusmehuja/limsoja, sokeria ja alkoholia.
* Suutelu ja suuseksi ehdottomasti kielletty parin ensimmäisen viikon aikana! Toisen pienikin bakteeri saattaa siirtyä lävistyshaavaan ja aiheuttaa vakavan tulehduksen!
* Älä ärsytä (pyörittele, leikittele) lävistystä.

* Parantuneen lävistyksen korua on hyvä vaihdella vähintään vuoden välein hygieniasyistä!
* Älä turhaan ota lävistystä irti: kieli umpeutuu todella nopeasti! Tämän takia siis on helppo myös luopua korusta jos sen kanssa ei pystykään elämään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥