THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

23.9.2011

My make-up history

 Ajattelin vähän kertoa meikkihistoriastani/taustastani.

Aloin kiinnostumaan itseni ehostamisesta 4/5lk, kun oli näitä kaikenmaailman kouludiscoja. Äitin ja mumman varastoilla tuli käytyä, mutta meikkaamiset jäivät vaan niihin discoihin.
Muistan sen kerran, kun meikkasin ekan kerran... Sinistä luomiväriä (sellaista ruman/vanhan sinistä, tiiättekö ;D) aivan kokonaan kulmaluulle asti ja tummanpunaista huulipunaa. Taisi olla myös "hieman" poskipunaa.. Menin silloin koulun discoon ja päällä oli viininpunainen yksihihanen paita ja pitkä, nilkkoihin asti ulottuva hame. THANK GOD, siitä ei oo missään kuvia. Taisin meikatakin salaa. :D

Kuudennella tuli mukaan kajal silloin tällöin, aika lailla vain kouluun. (Olin siis KAUHEE emo....) Kyllä oli vielä muutamia meikittömiä päiviä, kiinnostus vain kuitenkin kasvoi.. Sitä jatkoi seiskan puoleen väliin..


Ja emostyle. Sitten alkoi tulla meikkivoidetta, kajalia ja ripsiväriä vähän enemmän. Se kesti sinne seiskan loppuun - kasin alkuun. Ihan liikaa kajalia ja ihan väärin laitettuna.
Ei todellakaan mikään nätti näky, mutta no, kaikkea pitää kokeilla. Ai eikö?


 Sitten rupesin vetämään kajalit kokonaan silmien ympäri. Huh..Aika lailla kasin puoltaväliä, jos oikein muistan.


Sitten opittiin laittamaan eyelineriä, ja välillä olikin vähän kevyempiä päiviä. :)


Silloin tällöin vähän luomiväriä, taisi olla sitä ruskeaa yksinään. Ehkä vähän valkoistakin.


Kunnes sitten rupesi kiinnostamaan enemmän.. Kaikki meikkivoiteesta eyelinereihin ja poskipuniin. Luomivärejä max. 2 samaan aikaan luomella.


Ja nyt.. Mihinkään en viitsi/tykkää/uskalla/halua lähteä ilman meikkiä.

Ja nyt oon mielestäni kehittynyt vähän enemmän! Tietysti parantamisen varaa on vaikka kuinka ja paljon, mutta pikkuhiljaa, sano mummo lumessa... :)1 kommentti:

 1. Kovin on tutun kuuloisia noi meikkikokeilut ja se historia, vaikka meillä on 10 vuotta ikäeroa. :D

  Minä vetäsin siinä 10-vuotiaana sellaista kasarin sinistä kulmakarvoille asti ja ihanaa pinkkiä huulipunaa. Voi vide miten söpö varmaan olin. :D Naamiaisbileissä olin punkkari ja tein mustalla kajalilla salamat silmänurkista poskia pitkin. *hahahaaa*

  Seiskalla olin anarkistin näköinen ja kajalia oli paljon silmissä, mutta kuitenkin siististi. Tein kissamaiset piirustelut silmien ympärille.

  Kasiluokalla sitten pehmensin tyyliäni aikuismaisemmaksi ja rajaukset olivat kevyet pelkällä eyelinerilla yläluomella. Tosin silloin oi muotia ne järkyttävät ruskeat rajaukset huulilla ja peitepuikon värinen huulipuna... kunnon suihinottajan huulet olivat IN! :D

  Punainen tugga, kirsikkainen huulipuna ja vihertävä silmämeikki (vai onko se sinertävä, en saa kuvasta kunnolla selkoa) on tyrmäävän kaunis yhdistelmä sinulla!!! :)

  VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥