THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

15.9.2011

Ode to the bounce

Pitkästä aikaa meikkikuvia, sorry my dears kun on kestänyt. :( Jotenkin aika on vaan kadonnut tuohon miekkoseen jonka kanssa palailtiin yhteen.. :) Ja otsikko tulee tämän hetken lemppari(-bile-)biisistä, Studio Killersin Ode to the bouncerista :)


Pakko hehkuttaa vielä perään Burlesqueta!! Ai että, mikä leffa, mä ihan rakastuin ♥ Ne musiikit, vaatteet, tanssit, Christinan ääni, kaikki!Anyways, tällä kertaa pääsette katselemaan luomillani violettia&kultaista. :) En oo tainnut ikinä tehnyt vastaavaa yhdistelmää (muistaakseni) joten tässä versioni siitä.. Aika tavanomainen mutta ihan kiva. :)Luomilla La Femme Essential Beauty Kitin kahta eri violettia, sekä kahta eri kultaista. Ulkonurkassa tummempi violetti, luomivaossa vaaleampaa. Tummempi kulta ulkonurkan violetin vieressä ja kirkkaampi liikkuvalla luomella. Sisänurkassa & kulmaluulla todella haaleaa kultaista. Tajusikohan kukaan mitään...?


Sisäkajalina BYSin geelieyeliner, joka tosin kuvien ottamisen aikaan oli jo valahtanut. Ripsillä lLorkun Lash Architect 4D. Ihan kivaa ripsaria, tosin vielä kun aika uusi niin meinaa olla vähän kökköä. Kokeilin siskon omaa aiemmin, jota on käytetty n. 1kk, ja se oli loistavaa! Uskon että tästä tulee lemppariripsari :-) Muuten varmaan olisi jäänyt hyllyyn, mutta bongasin alehintaan (10,50€) Velj. Keskisiltä.

Ihan kiva, vai mitä ootte itte kultaisen ja violetin yhdistelmästä?? :)

3 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta!

  Tykkään kovasti kultaisen ja violetin yhdistelmästä, mutta aivan liian harvoin tulee käytettyä. Jotenkin siihen kultaiseen lähtee aivan vaistomaisesti yhdistelemään ruskeaa ja violettiin taas vaaleampia liiloja tai vaaleanpunaista.

  Mulla on yksi L'Orealin palettikin, jossa on valmiiksi juuri tuollainen kullan ja violetin yhdistelmä (L'Oreal Quad Pro 331 Golden Plum, joka on ilmestynyt aiemmin myös nimellä Persian Opulence), joten helppohan siitä olisi lähteä vain suoraan sutimaan. Täytyy nyt oikein ryhdistäytyä sen kanssa, sen verran nätiltä tuo sun meikki näyttää. Oikein ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Itse vierastan aina vähäisiäkin väripilkkuja meikissä. Olen kangistunut ruskea-kultainen ja musta-valkoinen-tyyliin. Mutta nyt kun näin tuon meikkisi, niin huomasin miten piristävää tuollainen pienikin värin lisäys voi olla! Pitääkin tästä heti lähteä testailemaan noita laatikon pohjalle unohtuneita väripaletteja. :)

  VastaaPoista
 3. Pumpulipupu: Kiitos! :) Itekkin kyllä nousi top 5 väriyhdistelmiin kulta-violetti ton meikin jälkeen. :) Juuri tosta lorkun paletista mä sainki idiksen tohon meikkiin :)

  Anonyymi: Kiitos sullekin! :) Kulta-ruskea on kyllä kiva yhdistelmä :) Jos värit tuntuu epämiellyttävältä, niin voihan sitä aloittaa pienistä väri"pisteistä", esim. valko-vihree-musta tai jotain :) Ei muuta ku sutimaan!! :)

  VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥