THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

2.1.2012

Smokey-tutorial

Ajattelinpas nyt laittaa teille tämän smokey-eyes meikin tuton. This is the way I do it. ;) Ja pahoittelen kuvia...

1. Pohjusta luomesi. Minä käytin tähän tarkoitukseen Yves Rocherin nestemäistä mustaa luomiväriä. Tietysti meikkivoide+puuterikin tuolla alla. Kiitos Anonyymille kun muistutit tästä. ;D


Jonka jälkeen näyttä tältä..


2. Sen jälkeen ota mattamustaa luomiväriä. Itse käytin Wet'n'Wildin Greed Gourmandise-palettia. Levitä sitä myötäillen ykkösvaiheessa tehtyä "pohjustusta".

 


3. Ota hopeaa luomiväriä. Itse käytin jotain tuntematonta single-nappia tähän tarkoitukseen. ;-) Lisää sitä mustan luomivärin yläpuolelle ja vaikka hieman päällekin häivyttämään rajaa.
Joo sori noista kulmakarvoistakin. :-D Salama oikein korosti tota niiden paljoutta.. Siistin ne kyllä! :D

4. Ota vaaleaa/valkoista luomiväriä. Itse käytin tähänkin tarkoitukseen nimetöntä single-nappia, sellaista aika nudea. Unohdin tästä tapahtumasta ja sävystä ottaa kuvan. ;-) Lisää sitä kulmaluulle ja hopean päälle apuna häivytykseen. Häivytä hopean rajaa. ;)


5. Lisää samoja sävyjä alaluomelle ripsirajaan. Tummin ulkonurkkaan ja vaalein sisänurkkaan.


6. Siisti silmänaluset, lisää eyeliner ja sisäkajal (mustia) ja ripsiväri.( +7. Taputtele glitteriä koko luomelle, jos haluat vähän blingiä elämään. ;-))

Ja volá! Smokey-meikki hienostuneesti kimaltaen. ;)Vielä tälläinen kuva; tässä glitter kimaltelee kivasti. :)


5 kommenttia:

 1. Upea meikki! Kokeilin tehdä itsekin, mutta jälki ei ollut ihan samaa luokkaa :D

  VastaaPoista
 2. Pohjustus tehdään silmämeikkiin tarkoitetulla pohjustustuotteella sekä meikkivoiteella ja puuterilla ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 1: Kiitos paljon! :)

  Anonyymi 2: Yes i know, tuossa on meikkivoide+puuteri jo laitettuna. Voisin tietysti mainitakin sen. :D Silmämeikin pohjustusvoidetta en juuri nyt tällä hetkellä omista. :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana meikki! Itse käytän vaahtomuovi siveltimiä, siis niitä mitä tulee yleensä luomivärien mukana. En oo uskaltanu tollasia karva siveltimiä ostaa, kun oon aina luullu että niillä ei saa kunnolla väriä luomille vaan tulee sellainen haalea meikki. Sulla kuitenkin ihan kivasti tota volyymiä meikeissä eli ilmeisesti mun pelko on ollu väärä. Mikä sun mielipide on vaahtomuovisiveltimistä ja niiden erosta karvasiveltimiin (en tiedä mikä on oikea nimitys niille)? Ja sitten vielä kysymys tuosta super ihanasta smokey meikistä.. Levitetäänkö tuota hopeaa siis silmän sisänurkkaan myös, siis tuohon mustan päälle? Ainakin tuossa yhdessä kuvassa näytti siltä. Ja mitä glitteriä oot lisänny meikkiin ja mistä noita glittereitä voi ostaa, kun ei oo omaan silmään sattunu tai sitten en ole vain osannut etsiä. No tulipas paljon tekstiä :) Jatka samaan malliin, sun blogia on tosi kiva lukea ja katella. Kirjotustyyli on mukava ja sitä on helppo lukea. Joissakin meikki blogeissa on tosi asiallinen ja kuiva kirjoitustyyli, mikä ainakin mua ärsyttää enkä jaksa niitä lukea. Sun kirjoituksia lukis enemmänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3! Sori, kun vastaaminen on kestänyt kauan mutta täs on ollu vähän kiireitä. :)

   Yleensä levitän luomivärin vaahtomuoviaplikaattorilla, se on totta että väriä tulee enemmän ja voimakkaammin sillä levitettynä. Tietysti jos on tarpeeksi tiheä ja jämäkkä karvapäinen sivellin, ja tarpeeksi pigmenttinen luomiväri, tulee luomelle todella hyvin väriä myös niinkin :-) Yleensä karvapäisellä siveltimellä levitetään mineraaliluomivärit.

   Ja tuohon smokey meikkiin, kyllä, hopea tulee sisänurkkaan asti myötäillen mustan rajaa. :) Glitteristä en tiedä, mistä on ja minkä merkin, kun kaikki tekstit on kuluneet pois ja tuo tuli sen viiden kilon meikkipaketin mukana minkä serkku lähetti. :D Mutta irtoglittereitä löytyy varmasti monesta kosmetiikkaa myyvästä kaupasta, sekä netistä tietenkin; MAC, Make up Store, MSCHIC ja monet monet muut. Ja eBaysta varmasti löytyy tuhatta ja sataa erilaista. ;-)

   Ja lupaan yrittää kiristää nyt postaustahtia! On ollu vaan paljon esteitä etten ole voinut oikein kirjoitella. :-) Mua itteäkin ärsyttää kuivat ja asialliset kirjoitukset, sen takia mennään vähän rennommalla meiningillä. ;-)

   Poista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥