THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

1.1.2012

Uusivuosi

Hirveästi en jaksa kirjoitella, mutta muutama uudenvuoden fiilistelykuva olis tulossa. ;-)


Tästä se lähti, meikit saatu nassuun. :) Tähän meikkiin tulossa tutorial. :)

 Tiedän, karsea kuva, mutta tässä meikki pitkillä hiuksilla, tosin meikki on aika kulahtanut. :D
Kaikki kuvat ovat itse otettuja, joten (c) Anu. :)

Uusivuosi meni suhteellisen hyvin, menin aluksi kotia syömään ja aloittelemaan juomista.. Sieltä jatkoin sitten baariin, ja porukkaa oli. Joka toiselle sai toivottaa hyvät uudetvuodet. ;) Miten ootte itse viettäny uudenvuoden? :)

Tämä päivä on mennyt aika lailla vain leffoja katselles ja pizzaa syödes. Uudenvuodenlupauksena suunnittelin vähentäväni karkinsyönnin ainakin puoleen nykyisestä ja jos sitä saisi peban ylös sohvalta ja lenkille ainakin kerta tai kaks viikkoon.. Ootteko tehny itse lupauksia? Niinhän sitä sanotaan, että se joka joutuu tekemään lupauksen niin sillä on ongelma. ;-) Itse en ainakaan myönnä mitään.. ;-)

Tänään oltu kevyemmällä meikillä, pelkästään eyeliner rajaukset, ripsaria ja vähän Seppälän alennusmyynneiltä löytynyttä kimallegeeliä :) Niin ja poskipunaa ja puuteria ja meikkivoidetta...:-)

2 kommenttia:

  1. Ihanan säväyksen tuohon muuten niukkaan meikkiin tuo tuo glitter poskilla. Tosi kiva tapa lisätä vähän juhlavaa extra something, jos muuten mennään vähemmällä. Enemmän meikin kanssa se voisi ollakin vähän liikaa, mutta juuri tuolla tavalla se on tuon lookin clue. Ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Hih, kiitos paljon! :) Joo mä tykkään itse kans, nousi kans yhdeksi kun-en-jaksa-takuta-luomivärien-kanssa suosikiksi yhdistää toi glitter ja "niukka" meikki. ;-)

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥