THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

16.4.2011

Keskisen reissu..


Kyläkauppa Veljekset Keskinen OY, Tuuri
.. josta mukaan lähti 2 x ripsiväri, puuteri, eyeliner, halpisversio graffiti nails-lakasta, tekokynnet, kuorintavoide kasvoille, mustapäätarroja, farkut, leopardihuivi & tietysti karkkeja. ^^ Mieheke osti minulle Harry Potter & Liekehtivä Pikari- pleikkaripelin, vaikken edes pyytänyt. Lisäksi Äiti (♥) tuli käymään äsken, ja toi mukanaan pari toppia, turkoosin ja semmosen vaalean jossa on leoparditäpliä. Kivaa!

Vitsit, että Keskinen oli täynnä taas.. Sinne ei kyllä ikinä osaa mennä sellaiseen aikaan että siellä olisi vähän porukkaa! No, onneksi meikkipuoli ei ollut niin hirveän tukossa... Piti hokea melkein ääneen, että älä osta luomivärejä, sillä niitä on tarpeeksi.. Ja onnistui!^^
Ja meikki myötäili vaatetustani, pitkästä paidasta/hameesta löytyi niin sinistä, oranssia/korallia kuin valkoistakin.. Meikissä nuo kaikki + musta luomiväri(joka näytti luomella tummanharmaalta..), sekä eyeliner ja luonnollisesti myös ripsiväri. ^-^ + meikkivoide, puuteri, kulmakynä ja aurinkopuuteri.

Ja eyeliner lähtenyt... Onneksi ostin uuden! :) Värit näyttävät vaaleammilta kuvassa, oikeasti olivat tummemmat. ^^


Mmm, ripsivärit jotka ostin, olivat Maybellinen One by One josta pulitin vajaan 10€. Toinen joku halpis, maksoi 2,50€, Ominersin Super Lash. Puuteri W7 Superfine Face Powder. Näyttää ihan kivalta ainakin, mutta katsotaan, katsotaan.. Ripsareista, puuterista, eyelineristä sekä cracked effect-kynsilakasta kirjoittelen, kun olen päässyt testailemaan niitä.^-^


Kuorintavoide/naamio oli ihan kiva, kyllä siinä minttu+sitruuna haisi, mutta myös se teollisuusmömmö. Ihan kiva tuote, mutta ei ainakaan ekan kerran jälkeen vaikuttanut mitenkään superkuorivalta. Semmonen perus, enkä kadu ostosta. Mustapäätarrat ovat ihan hauskoja, mutta ei ainakaan ekan kerran jälkeen tälläkään mitään ihmeitä tapahtunut. Likaa kyllä tuli, vaikka pesinkin meikit pois ennen laittamista.
 
Jotenkin kärsivä ilme...? Olenhan aina kuvauksellinen. ;)Palailen uuden postauksen kanssa illemmalla.... :) Moikkelis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥