THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

21.4.2011

Threesome!

Hyi teitä, jos ajattelitte otsikon perusteella jotain muuta, kuin kolmen eri silmämeikin postausta! ;)
Tästä postauksesta löytyy 2x arkimeikki sekä 1x bilemeikki. :)Ensimmäisen arkimeikin tarkoitus oli olla kultamusta, mutta sävyt lähentelivät enemmän rusehtavaa kuin kultaista. Ja pahoittelen kuvan sävyä, olin töissä kun vasta sain otettua kuvia, ja siellä oli ihan ihme valaistus. :/ Joka tapauksessa, sisänurkassa on merkittömästä luomivärinapista valkoinen, liikkuvalla luomella Oumeidien Make Up Kitin kellankultaista, joka muuttui luomella hyvin hyvin vaaleaksi, kun taas tuossa paletissa se näyttää erittäin hyvältä! Ulkonurkassa Qianyu paletin mustaa. Luomivaossa tuon saman Oumeidien tummankultaista. ^^ Meikki viimeistelty paksulla rajauksella ja Maybellinen One by One ripsivärillä. Se on ihan hyvä ripsiväri, tuo ihan parilla harjauksella mustuutta ja volyymia ripsiin, mutta ripsiharjalla saa aika paljon harjata, kun ripset tarttuvat toisiinsa tosi helposti ja paljon.
Toisesta arkimeikistä voin sanoa että meni hieman pilalle. Sininen Saffronin luomiväripaletista ei meinannut levittyä oikein kunnolla! Lähestulkoon kaikki muut värit siitä paletista on toiminut hyvin, mutta sinisen kanssa kohtasin pettymyksen. Eikä se näyttänyt luomellani yhtään samalta kuin paletissa, luomella se näyttää tummemmalta, eikä ihanan kirkkaalta niin kuin paletti antaa ymmärtää :/
Mutta tosiaan, sinimusta meikki. Sinistä liikkuvalla luomella ja häivytettynä luomivaon ja mustan ylitse. Mustaa ulkonurkassa ja vähän luomivaolla. Paksu eyeliner rajaus ja ripsillä W7 Big Lashin loput. Pahoittelen jälleen huonoa kuvaa!


Bilemeikki on punamusta. Siihen käytin vain ja ainoastaan La Femme Essential Beauty Kit palettia. Aivan ihana värivalikoima, suosittelen!! :) Valkoista sisänurkassa, oranssia ja punaista liikkuvalla luomella ja häivyteltynä luomivaon ja mustan ylitse. Mustaa ulkonurkassa ja hieman luomivaossa.  Pahoittelen etten saanut tarkempaa kuvaa! Olin jo hieman ottanut kun tajusin että tämän voisi kuvatakin.. Hih ^^Jeee, mun henkilökortti oli tullut poliisilaitokselle, pääsen kun pääsenkin viikonloppuna baareilemaan! Tämä likka täyttää lauantaina 18v, kivaa kivaa on! ^^ Ja tiistaina on kirjalliset, ja olen vielä aivan pihalla. OMG.

Minkälaiset 18v synttärit sinulla on ollut, tai minkälaiset haluat? Mitä odotat eniten täysi-ikäisyydessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥