THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

30.12.2011

Alennusmyynnit ja jotain muuta

Löytyi vihdoinkin farkut, jotka istuvat! Vähän puristaa vyötäröltä mutta "kauneuden" eteen pitää vähän kärsiä. ;-) Löytyi myös mm. paita, 2 paria kenkiä, huulikiilto, korvikset, kynsilakka, meikkivoide, meikkipuuteri ja kimallegeeliä tai mitälie. Oon tyytyväinen ostoksiini, tietysti olisi tehnyt mieli hamstrata ja hamstrata ja hamstrata...Onneksi sain pidettyä itseni kurissa. :-)

Seppälässä oli suht. hyviä tarjouksia, paljon -40% ja -50% tarjouksia, ja Seppälä Clubin jäsenenä sai vielä -10% kaikista ale-tuotteista. Ihan hyvä diili, eikö? ;-) Itse sain tuolla tarjouksella kengät aiiiika halpaan hintaan, kun ovh. oli 40€, siitä -50% eli 20€. Siitäkin vielä se -10% niin kengille jäi hintaa 18€ ;) Huulikiillostakin sain vahingossa 0,20snt alennusta. :D

Myös korkkarit löyty halpa-hallista, ja vaikka ne vähän puristaakin niin oli ihan pakko ostaa. :)


Harmaat korkkarit - Halpa-Halli 20€
Mustat kengät - Seppälä 18€Noissa mustissa kenkuleissa on ihan kätevää, kun saa periaatteessa kaksi lookkia aikaan. Varret voi pitää ylhäällä tai sitten alhaalla. :-)


Lumene Natural Coden meikkivoide sävyssä 12 Fudge (edellinen loppu;( ) sekä meikkipuuteri sävyssä 12 Almond Fudge ;-) Ensimmäisen kokeilun perusteella meikkipuuteri on ihan ok, tasoittaa ja "korjaa naaman" jos meikkivoide puutereineen on lähtenyt lätkimään. :) Hinta 9,95€ / kpl. Nämä siis eivät olleet mitenkään alennettuja. :-)

Seppälästä korvikset, oli -50% joten tuli maksamaan pikkusen päälle kolme euroa. Kuva ei anna oikeutta, ne on oikeasti semmoiset kastanjanruskeat ja aika blingit. ;-)
Seppälästä tuli mukaan myös toi kimallegeeli sekä huulikiilto.Kimallegeeliä ajattelin vähän uuttavuotta varten (ja se maksoi alennuksineen vain 0,95snt..) että vähän blingiä ohimoille tai tuohon silmien viereen. Saa nähdä, saa nähdä. ;)

Mä oon niin kauan kattonu tota huulikiiltoa mutta jostain kumman syystä en oo raaskinut ostaa, vaikka n. 4€ on vain maksanut. Nyt sitten ostin, ja sain tosiaan vahingossa sen huiman 0,20snt alennusta.;) Eli kyseessä on Wet'N'Wildin MegaSliks huulikiilto sävyllä Red Sensation. Väri on upea, metallinen tummanpunainen ripauksella kultaista hohdetta. Haisee se pahalle, mutta mitäs pienistä. Pysyy huulilla ihan hyvin, tossa on jotenkin vähän jännä koostumus; jotenkin hieman vahamainen/tönkkö joten siitä syystä se levittyykin hieman huonosti, mutta nämä pienet virheet voidaan antaa anteeksi tuon sävyn takia.. Ihana, ihana, ihana♥

Golden Rose matte-kynsilakka lähti myös mukaan. Meinasin aluksi punaista, muttakun löytyy jo pari sellaista niin ajattelin että antaa mennä vaan. Ensimmäistä kertaa ikinä mulla on nyt mustat kynnet.. On vähän hassun näköiset, mutta tosi kiva tämä mattainen versio. Lakka levittyy aika hyvin ja kuivuu nopeasti. Ei kumminkaan tarpeeksi - onnistuin tökkäämään etusormeni ja nyt siinä on kuoppa. :(
Kynsistä puheenollen.. Nyt oon onnistunu jo kaksi kynttä rikkomaan. :( Oikeasta kädestä etusormen kynsi on katkennut, ja vasemman käden nimetön. Ihan p******! Juuri kun oon saanu ne kasvamaan niin samantien myös onnistunut katkomaan. :/


Onpas jotenkin hupsun näköisiä kuvia?? :D Itse ainakin repeilen pahoin noille.. :D Lupaan, että saatte parempia kuvia tuosta kiillosta, se ei meinaa salaman kanssa (eikä ilman salamaa) näyttää oikealta! Huomenna voin kuvailla, jos kerkeän päivänvalolle, ajattelin laittaa tätä uudenvuoden pippaloihin. ;-)

Anteeksi, oon ihan onneton kuvaaja. :(

Vielä loppuun Anun (hulluja ja tyhmiä, mutta ihania) vauvoja ;)♥


Tulipas pitkä postaus tällä kertaa..?!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥