THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

25.12.2011

Hyvää joulua!

Ihanaa ja rauhallista joulua kaikille ihQille lukijoilleni♥
Joulu on mennyt vähän pienimuotoisessa rapulanpoikasessa, myöhään on herätty, paketoitu loput lahjat ja lähdetty Miehen porukoiden työkse. Sielä juotiin kahvit ja syötiin pullaa, sen jälkeen ollaan menty meille kotia, syöty jouluruoka ja vain oleiltu sekä jaettu lahjoja. :-) Sen jälkeen on pitänyt lähteä heittämään mummaa ja vaaria takaisin kotiinsa jonka jälkeen käytiin viemässä kaverille suklaarasia ja muutenkin piristämässä, kun on joulun yksin kotonaan. :) Nyt ollaan tultu kämpille viimein, on päässyt rauhoittumaan ja jakamaan toisillemme lahjat :-)

Raotanpas tässä hieman aarrearkkuni sisältöä, eli mitä tuli joululahjaksi. ;)


Hieman konjakkia, vaikka konjakkia en oo ikinä maistanutkaan. Noita tuli 2 kpl. ;D Ja huomaatteko kynteni!! Ne ei ikinä ole olleet näin pitkät! Eiväthän ne nytkään mitkään hyperpitkät oo, mutta entisiin töppöihin verrattuna on. :) Ja toi kuvakaan ei kyllä anna oikeutta näille.. Pitää kyllä vähän esitellä kynsihistoriaa täs joku päivä!!:) Nimim. entinen kynsienpureskelija.

Rakastuin tähän koristehuiviin! Mies osui oikeaan violetin värin kanssa, ja tää on vain niin uskomattoman kaunis ja ihana. ♥

Sitten sain myös rahaa, pölykapselit autoon ja tietysti tämä uus kamera ja pidennykset ovat myös ennenaikaisia joululahjoja :)
Mitäs olette itse saaneet lahjaksi? :)

Joulu meni tälläisessä meikissä..

Pahoittelen noita lässähtäneitä kuvia, ne on otettu vasta muutaman tunnin (5-7h kait) päästä itse meikkaamisesta ja muutenkin hieman kiireessä. :-) Mutta niin.. Luomilta löytyy Yves Rocherin kultaista jumbokynää sekä Vera Valentin Cibeles Brown- paletista lämmintä kultaista ulkonurkassa ja luomivaossa tumman suklaanruskeaa. Valkoista sisänurkassa, rajaukset tehty mustalla eyelinerillä ja Yves Rocherin sinivihreällä jumbokynällä.
Meikkivoiteena toimii Lumene Natural Coden Matt Makeuppia, puuterina Rimmelin Stay Matte, poskilla pelkästään MNY korosteposkipunaa (mitälie..) ja ripsiltä Rimmelin Volume Acceleratoria. :)

Rrrrakastan tuota Vera Valentin palettia! Minun silmääni paletissa on kuitenkin enemmän kultaista kuin ruskeaa. I love <3 all! Värit ovat pigmenttisiä ja pysyvät hyvin luomilla. Aivan mahtava paletti!!♥  Muutenkin pidin tästä meikistä, kivan jouluinen, mutta ei mikään liian räikeä mielestäni. :) Tietysti ne jotka säikähtävät jo pelkkää ripsiväriä ja beigeä luomiväriä saattavat saada sydänkohtauksen... Mutta se ei ole mun problemo. ;-)

Vielä kerran; hyvää joulua ja muistakaa lihota. Niin mäkin teen. :)3 kommenttia:

 1. Tosi hieno kultainen meikki, sopii tosi hyvin jouluun!

  Ihanaa joulua myös sulle!

  VastaaPoista
 2. ihana meikki anu :-)!
  ja toiv. tunnistat mut :-D

  VastaaPoista
 3. Pumpulipupu: Kiitos paljon, ja oon samaa mieltä, kullan miellän jouluun. :) Tosin kyllä mä sitä käytän muinaki vuodenaikoina. :D

  Heidi: Kiitoskiitos, ja tunnistan. ;-)

  VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥