THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

29.12.2011

Sunnuntain bilemeikki

Oltiin viime sunnuntaina viettämäs kaveriporukalla iltaa (joka kyllä meni pilalle omalta osaltani) ja mietin aluksi kultaista meikkiä, mutta rupesin katselemaan sitä joululahjaksi saatua violettia koristehuivia, joten päädyin sitten violettiin meikkiin. Meikistä ei tullut hirveän tumma oikeasti, kuvat vähän huijaa, mutta muuten tykkäsin meikistä :)

Pienessä tuiskeessa tehty meikki onnistu suht. hyvin, ainoastaan mustaa en saanut häivyttymään, sekä väristä jäi epätasainen. Mutta kukapas sitä illalla huomaisi pimeässä - ei kukaan. ;) Anyways, siitä huolimatta ajattelin laittaa meikin jakoon. ;-)Meikkivoiteena se sama vanha Natural Coden MattMakeup sävyssä 12 Fudge, puuterina Rimmelin Stay Matte. Poskilla jonkun aurinkopuuterin jämät sekä hieman vaaleanpunaista poskipunaa, joka ei oikeastaan tuo mitään muuta kuin hieman hohdetta. :-)
Luomen sisänurkassa valkoista, liikkuvalla luomella tuollaista aika perus violettia (häivytettynä myös kulmaluuta kohden), ulkonurkassa ja luomivaossa tummaa violettia ja mustaa. Alaluomella toistuvat samat värit. :) Kulmaluulla valkoista. Ripsillä Rimmelin Volume Accelelator. :)

Kaikki luomivärit ovat Little Black Beautybook - cool collection "kirjasta" ;-) Tilasin sen jonkin aikaa sitten MICistä, maksoi 8,90€. Nyt on näköjään hintaa alennettu 0,40snt ;)

Kuvat MICin sivuilta. Sävyt ovat kivoja ja pigmenttisiä. :-) Ainut miinus, että huulikiiltojen ja luomivärien välissä ei ole mitään suojaa, ja tämän takia mulla on huulikiillot ihan luomivärinmuruissa. :/ Nyt mua kyllä kiinnostaisi tuo samainen kirja, mutta tuo warm collection. :)

Tässäkin tosi kivat sävyt, ja maksaa tuon 8,50€. Kirjoissa on 28 luomiväriä ja 20 huulikiiltoa. Tosi käteviä esimerkiksi matkoille pienen koonsa ja monipuolisuutensa takia. :)


Minkäslaisia suunnitelmia tiellä on uudeksivuodeksi? Itse oon vielä ihan pihalla, oli tarkoitus lähteä Jurvaan mutta siitä ei luultavasti tulekaan mitään. :/ Jos sitä vain ampuis parit raketit, jois skumppalasin ykkösellä alas, katsois pari jaksoa Täydellisten Naisten vitostuotantokautta ja nukahtais sohvalle. Vai?

2 kommenttia:

 1. Tervehdys serkkuseni! Ihanaa violettia, mun lemppari väri :) Pakko kysyä sun ripsistä.. Onko sulla ripsivärin alla tekoripset tai pidennykset, kun sun ripset on niin kadehdittavan pitkät? Ja miten saat alaripsistä noin tuuheat ja siistit? Leviääkö/variseeko noi alaripsarit päivän myötä? Mulla kun on kokemuksena mustat silmänaluset, kun on niin rasvanen tuo silmien iho.

  T. serkkusi Minna :)

  VastaaPoista
 2. Terve terve serkkuseni :-)
  Ei oo minkäänmaailman tekoripsiä tai ripsipidennyksiä, ihan omilla ripsillä Rimmelin Volume Accelelatoria. :) Se on ihan sairaan hyvää ripsiväriä, tai toimii ainakin mulla. :) Ei mulla oikeastaan mitkään hirveen pitkät muuten oo.
  Jos sulla varisoo/leviää silmänalusille ripsivärit, niin kokeile tosi kevyesti puuteroida silmänaluset/ripsiraja ja laita vedenpitävää ripsaria. :-)
  Mulla itsellä kun vaan jotenki katoaa päivän mittaan alaripsistä värit. :P

  VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥