THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

18.2.2012

Esittelyssä Pro Art meikkipaletti

Eli nyt esittelen PAn meikkipaletin.. Se sisältää 16 eri luomiväriä sekä kaksi poskipunaa jotka on "baked" Mitähän tahtoo sanoa suomeksi... leivottuja?
Löytyy sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä. Swatcheja en muistanut ottaa, mutta riittää varmaan kun kerron että laatu ei ole paras mahdollinen, mutta ok. Pohjustajan kanssa varmasti paljon parempia! Poskipunien laatu on parempi; väriä tulee ihan tarpeeksi, mutta niillä ei saa muutakuin väkisin ylilyöntejä. :) Värit ovat kauniita, löytyy erisävyisiä ruskeita, eli mahdollisuus tällä on oikeasta aika loistavaan nudemeikkiin! Sitten löytyy yksi upea tummanvihreä, parit siniset ja tietysti violetteja. :) Lemppareiksi nousi (todella)vaaleankeltainen, tummanvihreä sekä ruskea. Tosin parit violetit on vielä testaamatta.. Mutta kaikesta huolimatta tää on tosi kaunis paletti! Paletin takana lukee Markwins International, Basingstoke, UK sekä sen vieressä Wiesbaden Germany. Oonko oikeasti aivan tajuttoman typerä kun en nyt sitten tiedä kummassa tää on valmistettu, Yhdysvalloissa vai Saksassa.... Kertokaa tyhmälle?! :D
Paletin hinta oli vajaa seitsemän euroa, ja voin siihen hintaan kyllä suositella! :) Tämä paletti ajaa asiansa esim. aloittelijameikkaajilla, kun ei tarvi pelätä niitä ylilyöntejä. :)
Tässä vielä nopea meikki missä tota on käytetty. ;-)

Vaaleankeltaista all the way ja tummanvihreää ulkonurkissa. Paksut kissamaiset rajaukset, ripsari, kylmempi ja pinkimpi paletin poskipunista sekä huulikiilto. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥