THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

24.2.2012

Kylmä vs. lämmin


Lämpimässä meikissä kahta eri ruskeaa liikkuvalla luomella (Wet'n'Wild) sekä tuplarajaus vihreällä (Pro Art) sekä eyelinerillä. :) Huulilla ihanampaakin ihanampi kirkuvanpunainen Lumenen 410. ;) Meikkivoiteena True Match ja puuterina Rimmelin Stay matte.
Kylmässä meikissä hain takaa rokkaria. ;-) Luomella parit violetit (Pro Art) sekä hieman hohtavaa vaaleanpunaista (E.l.f) Sekä paksumpaakin paksummat rajaukset eyelinerillä! Paljon ripsaria (ripsarinpohjustaja, million volume lashes + scandal eyes) . Huulilla aivan täydellinen tummahko pinkki! Lumene, sävy 210. Varsinkin kun siihen lisäsi värittömän huulikiillon päälle niin tuli oikein herkkuhuulet. ;)

Kumpi sopii paremmin? Vai sopiiko kumpikaan. o;

2 kommenttia:

  1. Voi kun olisit ottanut lähikuvan noista kylmän meikin eyelinereistä! Hyvä "rokki meikki" ja olisin halunnu nähdä millaisilla rajauksilla tuollainen luonnistuu. Sulla on kyllä upeat ja kaartuvat ripset! Taivutatko niitä? Mä käytän ripsentaivutinta, mutta tuntuu että en saa sillä mitään tulosta aikaiseksi. Miten paljon tuo ripsarinpohjustaja vaikuttaa? Haluun kans tollaset mega ihkut ripset kuin sulla!!! Käytätkö muuten kulmiin kulmakynää vai luomiväriä vai jotain muuta. Mun mielestä tollaset paksut kulmakarvat on tosi näyttävät, tulee mieleen jotkut vanhan ajan Hollywood tähdet! Vihaan sellasii tosi ohkasiksi nypittyjä.

    VastaaPoista
  2. Voi iik, kiitos! :) En ny mee allekirjottamaan tota ripsien kaartuvuutta jne, mutta kyllä se ripsarinpohjustaja vähän pidentää taivutusten kestoa. ;)
    Ja ihan kulmakynää käytän :) Munkin mielestä paksummat kulmakarvat on paremmat, ainakin itelle. Toki toisille sopii ohuet paremmin ku toisille! :)

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥