THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

9.2.2012

Long time no see

Helou raksut ja naksut, ja anteeksi pitkä hiljaisuuteni! :( On ollu niin paljon kaikkee, mut ei siltikään mitään. Oon sairastellu ja maannu flunssan kouris vähän väliä, ja muutenkin ollu niin uupunu kaikesta ja kaikista. Pööh. Mutta nyt taas yritän vähän tsempata, kun ei se vajaa kuukauteen oo onnistunu..

Oltiin Pajalta tutustumas Seinäjoella toimivaan Beauty Avenue Pro Make-Up Schooliin, ja voi elämä että himo kouluttautua meikkaaja/maskeeraajaksi vain kohoaa ja kohoaa ja kohoaa ja kohoaa ja... Itse "luokkahuone" oli aika pieni, mutta tosi kotoisa. Peilit minkä ääressä meikataan olivat upeat. Nurkat ja hyllyt olivat täynnä erilaisia kosmetiikkatuotteita(Ben Nye!), peruukkeja, siveltimiä, kirjoja.. Olin ihan in paradise. :o Ainut vika on vain se hinta. 3850€ kun jostain saisi! :-( Jos olisin miljonääri niin olisin käyny ton jo sata kertaa..

Oon tehny paljon ostoksiakin, mm. meikkivoiteen, parit ripsarit, puuterin, uusia luomivärejä.. L'orealin True Match sävyssä N2 Vanilla. Ei ehkä aivan oikea sävy mulle, ehkä ihan pikkusen liian tumma, mutta ei sitä kuitenkaan huomaa ellei rupia tarkasti syynäämään, mutta muuten aivan loistotuote! :) 2 x L'orealin Million Volume Lashes (oli tarjouksessa kaksi yhden hinnalla) mutta myin toisen pois kun en tykänny yhtään.. En vaan ollu tyytyväinen tulokseen. :( Sen tilalle ostin Rimmelin uuden Volume Flash Scandaleyesin. Ihan ok, aika peruskauraa. Tosin yksi kokeilu vasta takana, joten...
Luomivärejä löytyi Wet'n'Wildilta, kahdeksan värin paletti Comfort Zone, ja sitten Anttilasta joku halppis, mutta siitä tulee oma postauksensa.. ;-)
Niin ja vaatekaappiakin on täytetty! :D

Tänään kävin parturissa, ja oon ihan tyytyväinen tähän tukkaan. Toki väri on tällä hetkellä päin perberiä(=pyllyä), kun tein hiusten yläosaan värinpoiston. Mutta ei tääkään maailman kauhein ole. ;-) Toki noi kuvatkin huijaa ihan pikkasen, ei oo oikeesti ihan noin tumma. :)
Mutta tälläistä tällä kertaa, ensikerralla jotain muuta. :-)

2 kommenttia:

  1. Mukava lukea taas sun postauksia :)

    Kivan näköiset hiukset sulla! Sopii hyvin! :)

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥