THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

3.3.2012

Bilemeikki vol. jotain

Tälläinen pikapostaus, esittelen viimeviikonlopun bilemeikin. :-) Ja tässä näkyy "uudet" hiuksenikin, eli toisinsanoen värjätyt. :D

Meikki vielä kesken.. Meikkivoiteena True Match, puuterina Stay Matte. Don't mind about the kulmakarva, korjailin sen kyllä vähän fiksumman näköseksi. :D Luomilla yksinkertainen valko-hopea-musta pienellä häivähdyksellä punaasta. Valkonen, punanen ja hopea La Femme Essential Beauty Kitistä, ja musta Wet'n'Wildin Comfort Zonesta.


Elkkee huolikko, parantelin noita luomivärejä kyllä kun huomasin että oli vähän miten sattuu. :D Kyllä siinä onnistu vaikka silmät vähän harittikin.. Anyways, ripsillä ripsarinpohjustaja, Scandal Eyes + Million volume lashes. Yhdessä toimii, erikseen ei. :/ Poskilla se BC paletista tumminta punaa sekä korosteväriä tai mitä lieneekään.. Kivasti tuo kumminkin hehkua. :-)
Huulilla Lumenen puna, mutta en kuolemaksenikaan muista sävyä! Enkä löydä k.o tuotetta tähän hätään. :/ Kuitenkin, tuollainen tumma kirsikanpunainen. Very nice väri, mutta vähän väärä valinta. Näytti kämpän valoissa ihan tummanpunaiselta. :( Muuten kyllä kiva, ja ainut miinus tulee siitä että se on _todella_ jämäkkää/kuivahkoa. Toki myös pysyikin melkein koko illan korjailematta + päällä oli väritöntä huulikiiltoa.


Ja tuo hame on aika ihanuus. :-)

2 kommenttia:

Anu kiittää ja kumartaa. ♥