THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

19.3.2012

YR tilauksen esittely

Tälläistä posti mulle on tuonut, ja tykkään hyvää. ;-)Eli, tuotteet jotka tilasin:

• Kosteuttava huulirasva
• Läpikuultava kimaltava kynsilakka
• Aprikoosinkiveä sisältävä kuorinta-aine
• Suklaan värinen huulipuna
• Eau De Toilette, vadelma
• Kuoriva puhdistusgeeli
• Eau De Parfum Comme une Évidence
• Luomiväriduo Auringonkukka &kaneli

Huulirasva on kosteuttava, sellanen perus. Huulet ei muuta väriään miksikään ja tuote ei tuoksu millekään. Kyllä te ny tiiätte millanen hyvä huulirasva on. :D

Kimaltavaa kynsilakkaa en oo testannu, mutta oli ihan kivan näkönen. :) Tuote itsessään kuitenki oli aika vetistä, että saas nähä. Tästä siis lisää myöhemmin!


Kuorinta-aine pääsee varmaan tänään testaukseen, joten sen kummemmin tehosta en osaa sanoa mitään. Kuitenkin aika lupaavalta näyttää, aineessa on aika isoja rakeita ja luoja että haisee hyvälle! :) Mutta tästäkin lisää myöhemmin..

Suklaan värinen huulipuna oli oikein kiva yllätys. Tilasin sen vähän varauksella, mutta puna osottautuki tosi kivaksi. :) Mikään ultrakestävä ei oo, mutta levittyy nätisti ja on pehmee & hyvännäkönen. Pakkauskin on kiva! Alemmassa kuvassa puna on ollu huulilla "jo" tunnin. Ja ei ole oikeasti noin punertava/vaalea, oikeasti väri on aika tumma.
Eau De Vessa & Eau De Pärfyymi ovat molemmat tosi, tosi hyväntuoksuisia. Vessa haisee oikealle vadelmalle ja säilyy pitkään iholla. Ihan ihana :)♥ Pärfyymi on todella kevyt ja kukkainen ja nami! Ei mikään huippupitkä säilyvyys iholla mikä on aika yllättävää. Eikö Parfum yleensä oo kestävämpi?Puhdistusgeeli on hassunväristä, ja pieni hassu sivuhaju siinä on. Tehosta en osaa sanoa vielä. :) Ulkonäkö on jotenkin "hoitavan" näköinen, ja vähän apteekkimainen. Pakkauksen perusteella voisi uskoa että toimii, mutta en ossoo sannoo vielä.
Luomiväriduosta unohdin ottaa yksittäisen kuvan, mutta kun testailin kädelle niin vaaleampi väri oli aika jauhoinen ja vähän huonopigmenttinen. Tummempi oli ihan ok, ei niin jauhoinen kuin toinen. Ihan ok, ja sävyt on nätit. :)

Hei, olkaas valppaina sitten blogin vuosipäivän aikoihin, kun on tulossa arvonta. ;-) Etukäteen voin edelleenkin sanoa että kannattaa olla lukijani (bloggerin kautta). Palkinnossa tulee olemaan sellaisia juttuja mitä mun on vain tehny mieli laittaa siihen. Kivoja ja pieniä juttuja. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥