THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

15.3.2012

Simply grey

Hih, oli pakko tulla postaamaan tätä, kun oon ihan unohtanut että blogi on kohta 1v! :--) Mulla on tiedossa teille arvonta! (vink vink > kannattaa olla lukija. hihihi.) Lukijoitahan mulla ei ole paljoa nyt, mutta olen silti suunnattoman ylpeä tästä vähästäkin määrästä. Pikkuhiljaa, sano mummo lumessa. ♥

Ja ja. Tässä vähän harmaata meikkiä!


Mitennii katon kieroon? :--D


Silmäpussien ylpeä omistaja ♥... no en ole.




Koko satsi 120 paletista jälleen. Oon kuulkaas ihan addiktoitunut tohon palettiin! Tosi kätevä :-)
Ripsillä Scandal eye's + Million volume lashes sekä käyttänyt IsaDoran VibraLashia "erottelemaan". Kolmen kimppa toden sanoo... Yksinänsä kaikki noi ripsarit on siis ihan persiistä, mutta yhdessä aika jebou! Varsinkin IsaDoran ripsari on huono: ei tuo mitään ripsille. Eiiiii mitään. Vaikka on kolmitehoinen vibraattori niin ei MITÄÄN. Mutta joo.
Meikkivoiteena kaikkien varmasti tuntema Matte Mousse + jotkut puuterinjämät. Tarttisin oikeesti uuden puuterin. Sit vähän poskipunaa ihan random lätkästä.. Huulilla Lumenen Silmäpeliä, sävy numero 203. Kylmä vaaleanpunainen. Semmonen hutsahtava. :D Siinä päällä vielä Rimmelin Vinyl Stars sävyssä en tiedä mitä, kun on jo niin vanha ettei saa selvää teksteistä. Sellanen vaaleenpunanen, melkee läpikuultava jossa on sekaisin kultasia ja hopeita glittereitä, ihan piiiieeenen pieniä.



Ja vastapainoksi kaikelle tuolle kylmyydelle ja harmaudelle on mulla kultaiset kynnet. ;-) Yritin jotain muka taiteilla.. Kertokaa tuomio, kynsimaisterit. ;D

4 kommenttia:

  1. Pakko sanoo että sulla on kivat hiukset :) Aiemmissakin postauksissa olen katsellut kyllä niitä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Ne nyt on vähän ylikasvanu ja kulahtanu, joten siis megakiitos. :D

    VastaaPoista
  3. Pakko kommentoida tohon, kun sanoit että sulla ei oo paljoa lukijoita. Kyllä meitä varmaan enempi löytyy kuin luuletkaan, mutta suurin osa, kuten minä, tyytyy vain lukemaan eikä kommentoi. Hyvä blogi, jatka samaan malliin.. ja useemminkin voi kirjottaa, minä ainakin ahmin näitä sun kirjotelmia kuin hullu puuroa! ;)

    VastaaPoista
  4. Voi mähän ihan häkellyn näistä kehuista! :) Kiitos tosi tosi paljon! :)

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥