THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

27.7.2011

Bensaa suonissa ja nudea huulilla

Mulla on kauhea autokuume. Äh. Rahaa ei ole yhtään, ja haaveena olisi että viimeistään syksyllä joku auto. Vaikka edes joku romu.. Tai vaikka uudenkarhea Audi..Tai uutuuttaan kiiltelevä bmw....


Tai josko sitten isolle naiselle iso, ihana maasturi...


Myös Land Cruiser olisi rakastettava...


Mutta näillä näkymin tulevaisuuden auto näyttää tältä...

Tai tältä...


Kyllä. Olen katkera kaikille (rikkaille) jotka saa ostettua auton tuosta noin vaan. :--( Vaikka raha ei tuo onnea, niin se helpottaisi kummasti... Myös vuokranmaksun ja laskujen suhteen! Samperi soikoon, kun Matti on kukkarossa.. Onneksi ei oo Merviä sängyssä... hih hih. :D
Kuvat Googlesta.

Mutta se siitä purkauksesta, nyt meikkailun ihmeelliseen maailmaan! :--) Seuraava on jostain tuolta arkistoista, koska tämän päivän meikeistä en ole saanut hyvää kuvaa ja muita en edes ole jaksanut viimepäivinä kuvata..Ilme <3 Silmä vähä vuoti. :--)

Mä tykkäsin tästä meikistä. Vahva, mutta silti värikäs. :--)


Ai niin! Viimepostauksessa kerroin Seppälän löydöstäni.. No, tutkin varastojani niin olihan mulla toinenkin models own! Aikoinaan maksanut pari euroa. :-) Nude, nätti väri.. Saatte taas webcam kuvaa, koska en löydä kameran johtoa että saisin kuvat koneelle..


Lumenen huulipuna "600, Time to say goodbye" + models own huulikiilto "ballet pink" = <3
Huulipuna on huulilla kevyen pinkihtävä, vaikka väri itsessään näyttää punertavan ruskealta pienellä kultaisella shimmerillä. Models ownin huulikiilto on myös hieman pinkihtävä, aika nude, myös kultaisella shimmerillä. Namskis! Loistavaa.

Tälläistä tällä kertaa. :-) Jos sitä nyt lähtisi siivoamaan vessoja ja lähteviä mökkejä...

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihan uskomattoman kauniit silmät!! Ja etkö todella oo käynyt mitään meikkikoulua?? Meikkaat kuin ammattilainen.:) Kaunis kaunis kaunis!!!

    VastaaPoista
  2. Ouuuh, kiitos!! :) ♥
    Ei, en ole käynyt mitään meikkikoulua (voi, kun pääsisikin!) ja kyllä sen eron huomaa kun vertaa meikkejäni toisten bloggaajien meikkeihin. (:
    Mutta näääääääääin suuri kiitos vielä!

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥