THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

25.7.2011

Kuulumisia

Heipsunkeipsun! Ajattelin postata nyt hiukka kuulumisiani, kun kyselyssäkin minkä pidin, tahdottiin omia kuulumisia. :-) Sivupalkissa olleessa kyselyssä yllätyin vastauksista.. Eniten tahdotaan omia kuulumisia, hyvänä kakkosena taas tuotearvosteluja. Tässä koko lista..

1. Omasta päivästä kertovia juttuja (4 ääntä, 66 %)
2. Tuotearvosteluja (3 ääntä, 50 % )
3. Tutorialeja ( 2 ääntä, 33 % )
4. Päivämeikkejä ( 1 ääni, 16 % )
5. Muuta, mitä? ( 1 ääni, 16 % ) Mutta ei ole kerrottu, että mitä muuta ;D
ja nollapisteille jäi erikoisemmat meikit.. :-(

Täytyy sanoa, että mä oikeasti yllätyin tuloksista. Odotin erikoisempien meikkien tai päivämeikkien nousevan ykkössijalle, mutta ei. Tutorialeja saatte kyllä odottaa, niissä olen huono. :--D Nimim. kokeiltu on...

Älkää säikähtäkö tuota uutta tummaa ulkonäköä, koin vaan tumman enemmän omakseni kuin sen vaalean, vaikka se olikin varmaan selvempi/nätimpi. :-)Mutta, olen töissä leirintäalueella. Kuvassa näkyvä hökkeli on huoltorakennus, siitä löytyy avokeittiö, siivouskaappi, miesten ja naisten WCt ja suihkut. :-) Täällä on kiva tehdä postauksia, tosiaan nyt kun ei ole kiire kun asukkaita ei ole kuin muutama at the moment.
Ja leiskasta puheenollen, olin tuossa äsken siivoamassa parit mökit mistä on asukkaat lähteneet.. Ja jälleen kerran yhden mökin edessä (siinä  "portaalla" ennen terassia) oli jukelittomasti hämähäkkejä! Hyi_hyi_ja_hyi.
Ja tietysti näille ällötyksille oli jatkoa avokeittiössä, nimittäin kuollut lintu.. Ällöttävää. Pelkään molempia aivan sikana. Röh. :-| Onneksi pikkuveli oli just tulossa uimaan kaverinsa kanssa tänne, niin veikka sai sitten heittää sen roskiin..

Mitäs muuta.. Kesä on pian ohitse, eikä mulla ole mitään varmaa jatkosuunnitelmaa. En päässyt kouluun, johon hain (Lapuan Kristillinen opisto) ja nyt en tiedä, menisinkö töihin vai Paukun Pajalle vaiko röhnöttäisi vaan sohvalla.. Ja viimeistä vaihtoehtoa ei oteta huomioon. 

Asiasta kukkaruukkuun, tahtoisin hommata Nekulle kaverin, kun se joutuu olemaan vähän väliä yksin kämpillä. :-( En oo vaan saanut aikaiseksi lähdettyä katselemaan kaupan seiniltä ilmoituksia..

Nekku on kova poseeraamaan, ja kiusaamaan mua kun meikkaan/oon koneella. Mitään en saa tehdä rauhassa. :-( Mutta on se vaan suloinen! Eiköstä vaan?:-)
Ei muuta tällä kertaa. En keksi enempää kerrottavaa, muuta kuin että väsy on. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥