THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

4.7.2011

Suuri pettymys

Tosiaan, tuo Yves Rocherin tilauslahja, mistä selitin viime merkinnässä. Koko pitäisi olla L/XL, ja voin sanoa että se oli todella kaukana siitä! Enkä myöskään saanut sitä Appelsiinihunaja-hajustetta, oli kuulemma loppu varastosta. Sain vasta sitten tietää siitä kun sain saapumisilmoituksen. Myös nestemäinen luomiväri oli pettymys, kun väriä ei jäänyt juuri yhtään luomille. Mutta kultakynä on rakkaus! Hoitava jalkavoide oli ihan kiva. Siitä nyt en osaa sanoa juuta enkä jaata, sellainen perus. :)
Täytyy kuitenkin antaa plussaa YR asiakaspalvelusta, sain todella nopeasti vastaukset viestiini. Ja myös toimituskin oli suht. nopeaa.

Jokatapauksessa, laitoin kuitenkin uuden tilauksen menemään. Tällaista tulossa:

Täydellinen, voimakkaan musta rajaus.
Nestemäisen eyelinerin taipuisalla siveltimellä teet helposti tehokkaan ja tarkan, yönmustan rajauksen.
Teroittaa silmämeikki- ja huultenrajauskynät tarkasti ja tehokkaasti. Sopii sekä suurille että pienille meikkikynille. Helppo tyhjentää. 


Takkuinen tukka on muisto vain, kun käytät tätä hellävaraista, kukkaistuoksuista suihketta. Se tekee hiuksistasi ilmavat, pehmeät ja helposti kammattavat. Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Kasvipohjaisia aineosia: Luomu-lehmuksenkukkauute, joka pehmentää hiuksia ja helpottaa niiden kammattavuutta
.

Hemmottele hiuksiasi raikkaalla naamiolla, jossa on ihanan hedelmäinen ja kukkainen tuoksu. Se hoitaa hiuksia tekemättä niistä raskaita. Hiuksista tulee pehmeät, helposti kammattavat ja kirkkaan kiiltävät. Levitä kosteisiin hiuksiin sampoopesun jälkeen.

Kasvipohjaisia aineosia: Luomuviljellyn kehäkukan uute, jota perinteisesti on käytetty pehmentävien ominaisuuksiensa vuoksi. Luomuviljellyn kärsimyskukan uute.Tällaista tällä kertaa. Toivottavasti saan kaiken... :)
Tähän postaukseen en jaksa laitella meikkikuvia, seuraavassa sitten taas ^^

2 kommenttia:

  1. tykkään sun blogista kamalasti, jatka samaan malliin ;D

    http://leave-world.blogspot.com/

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥