THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

7.7.2011

Pitkä kuuma kesä ja meikkileikkejä


Todellakin kuuma! Täällä korvessa näyttää 25-30○C, ja tämä neiti tekee oikeasti välikuolemaa töissä. Ei ehkä olisi kannattanut se eilinen baarireissu siskon kanssa..

Tähän meinasin laittaa jonkun kivan kesäisen fiilistelykuvan, mutta en löytänyt mitään sopivaa. :(

Tässä kuvia viimepäivien meikkileikeistä... Enjoy! (Or not.... )


Tästä kuvasta huomaa, että blogiin meneviä silmämeikkikuvia EI kannata ottaa siivouksen jälkeen! Tässä yksinkertaisesti rajaukset tehty Yves Rocherin kultakynällä ja mustalla luomivärillä.( + kajal :) Pahoittelut huonolaatuisesta kuvasta. :(

Älkää välittäkö kulmakarvasta :D Liikkuvalla luomella sinistä ja violettia, ulkonurkassa tummaa violettia, luomivaossa häivähdys mustaa ja hopeaa, joka häivytetty kulmaluuta kohden. Valkoinen sisänurkassa ja kulmaluulla. Samat sävyt toistuu alaluomella.

Tälläinen coctailmeikki, tykkään! Löytyy keltaista ja sinistä liikkuvalta luomelta ja vihreää luomivaossa ja häivytettynä kulmaluuta kohden. Valkoista sisänurkassa ja kulmaluulla.

Saffronin paletti, jota olen viimeaikoina käyttänyt paljon.

Violetit rajaukset.

Bilemeikissä hopeaa sisänurkassa, tummaa pinkkiä liikkuvalla luomella ja tummanharmaata/mustaa ulkonurkassa ja luomivaossa. Sisänurkan hopea ja ulkonurkan th/musta yhdistyvät luomivaon yläpuolella.Hohhoijakkaa. Kävinpä siinä siivoamassa miesten sekä naisten vessat.. Voin sanoa, että tässä kuumuudessa ja krapulassa se ei ole mikään hyvä yhdistelmä. :( Noh, joka tapauksessa siistiä tuli ja nyt olen kyllä ansainnut mehujään<3.
Olen  kesätöissä Leirintäalueella. Työtehtäviin kuuluu puhelimeen vastaaminen(DAA!), mökkien vuokraus sekä paikan pitäminen puhtaana:) Oletteko kesätöissä? Minkälaista hommaa duunaatte? Vai nautitteko vaan kesästä täysin sydämin ilman työhuolia? ^^
 Glitz&Glamin Minna haasteli minut listaamaan 10 parasta kosmetiikkatuotetta, mutta jätän sen johonkin seuraavaan kertaan kun pitää oikein miettiä ennenkuin listaan mitään ylös. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anu kiittää ja kumartaa. ♥