THERE IS NO SUCH THING AS TOO MUCH COSMETICS

19.12.2011

Back to business

Hello my ladies sun muut, anteeksi pitkä hiljaisuuteni mutta asiaan on tulossa muutos. :-) Sain nimittäin ennenaikaisen joululahjan, nimittäin kameran!! Oon niin iloinen nyt, päivän tällä kuvaillut ja rakastunu aivan täysin. Olympus VR-310♥ (VR = Venaa rauhassa...)

Lisäksi, tänään on saapunut clip-on hiustenpidennykset, saa nähdä osaanko laittaa kiinni! Pitää iltapäivällä käydä hakemassa poikaystävän kotoa. :) Ihanaa, ihanaa, ihanaa!  Ovatkos muut saaneet joululahjoja ennakkoon?;-) Vai onko pitänyt vähän väkisten saada lupa avata edes yksi lahja? ;D


Tänään mentiin tälläisella kokoonpanolla.. Lähikuvia en muistanut ottaa, höhlä!





Luomilta löytyy Wet'n'Wild Greed Gourmandise paletista mattamustaa ulkonurkasta ja vaalean beigeä sisänurkasta. Melkein valkoista. :) On todella simppeli paletti! Ainut miinus hopeasta mikä siinä on, siitä ei oikein meinaa irrota väriä.. Lisäksi ihanaa, täydellistä W7 Perfect Eyes Sea of Greeniä, joka on kullanhohtoinen, hieman metallinenkin vihreä. Aivan upea väri!

Poskilla on Body Collection Blusher Set (4klp paletti) Toisiksi tumminta, sellaista rusehtavan punaista. Poskipäillä MNY koroste/hohdeposkipunaa? Mikä toi nyt sitten onkaan.. :D 

Huulilta joku en-muista-minkä-merkkistä, rusehtavaa tummanpunaista :) Ihana väri, mutta huono laatu. :/ Karkaa samantien huulilta, ja on jotenkin todella "löysää" ja vetistä.. Kyllähän tuota sillointällöin käyttää, jos jaksaa olla koko ajan lisäilemässä.

Meikkivoiteena hyväksi havaittu&koettu Lumene Natural Coden Matt Makeup sävyssä 12 Fudge. Puuterina Rimmelin Stay Mattea.. :) Mutta täydellisen meikkivoiteen metsästys jatkukoon..
Ripsivärinä toimii Rimmelin Volume Accelerator, joka on muuten ihan sairaan hyvää ripsaria alkuvaikeuksien jälkeen!!Mun ei edes tarvi taivuttaa ripsiä niin tämä tekee sen mun puolesta melkein täydellisesti, ja antaa kaipaamaani tuuheutta ja pituutta :) Kannattaa kokeilla! En tiedä sitten kuinka toimii muiden ripsillä.

Lisäilen luultavasti vielä toisenkin postauksen tänään, jos saan laitettua ne pidennykset vielä tänään kiinni. Iihihih!

Ja kaikista isoin uutinen: Anu on kihloissa. Mies yllätti eilen illalla "toistamiseen" :-)♥

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea kihlauksen johdosta! :)

    VastaaPoista
  2. leviääkö toi rimmelin volume accelerator päivän mittaan? :) itellä on tosi kuivat silmät, ne vuotaa pikkusen välillä ja joudun räpyttelemään melkeen kokoajan, joten mulla meinaa levetä tosi helposti, ja haussa ois sellanen joka ei leviäis. :)

    VastaaPoista
  3. Ei ainakaan omis silmis leviä, vaikka itekkin oon kova räpyttelemään. :) No, ehkä ainoastaan ulkonurkan ripsistä saattaa vähän karata, mutta tosi vähän. :) Itelle Volume Accelerator on todella hyvä. Pidentää ja tuuheuttaa, mutta sillä saa myös ihan "normaalit" ripset :D Miinuksena voisi pitää ripsiharjan isoutta, mutta mä en. ;-)
    Ja ootko kokeillu vesiliukoista ripsaria?? :-)

    VastaaPoista

Anu kiittää ja kumartaa. ♥